Neozeelandezul Beauden Barrett a fost desemnat rugbistul anului în lume

Beauden Barrett

Beauden Barrett, mijlocașul la deschidere al selecționatei Noii Zeelande, campioana mondială en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv, în cadrul unei ceremonii organizate de World Rugby, duminică la Monte Carlo.

Numărul 10 al naționalei All Blacks i-a devansat pe englezii Owen Farrell și Maro Itoje, pe compatriotul său Rieko Ioane, precum și pe australianul Israel Forlau, în cadrul anchetei forului rugbystic mondial.

Beauden Barrett (27 ani) a devenit, cu această ocazie, al doilea jucător din istorie care câștigă pentru al doilea an consecutiv acest titlu, după fostul căpitan al al All Blacks Richie McCaw, laureat în 2009 și 2010.

Citeste si:  Dieta vegetariana a lui Djokovic, incluzând postul

La feminin, titlul de cea mai bună jucătoare a lumii a revenit tot unei reprezentante a Noii Zeelande, Portia Woodman, care a ajutat naționala țării sale să câștige al cincilea său titlu de campioană a lumii, în luna august, succes grație căruia selecționata „Black Ferns” fost desemnată de World Rugby echipa anului 2017.

Neozeelandezii și-au adjudecat și trofeul rezervat jucătorului-revelație al anului 2017, care i-a revenit lui Rieko Ioane.

Titlul de cel mai bun antrenor la anului a fost atribuit de World Rugby australianului Eddie Jones, actualul selecționer al Angliei. (agerpres.ro)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*