Naționala României U18 ratează calificarea în fazele finale Fed Cup Junior

romania-spania-fed cup u18 iulie 2016
romania-spania-fed cup u18 iulie 2016 drepturi sportularadean.ro

La baza ”UTA-Tenis Profi” din Arad au avut astăzi loc semifinalele turneului Fed Cup Junior,rezervat echipelor U18, unul din turneele pentru accederea la turneul final care va reuni cele mai bune echipe de pe continentul nostru. Echipa noastră este formată din Ioana Mincă, Georgiana Crăciun și Miriam Bulgaru, asistate de pe marginea terenului de către antrenorul Bogdan Popovici.

Meciul de azi, din semifinalele turneului au adus față în față selecționatele României și Spaniei, o reeditare de anul trecut. În primul meci românca Miriam Bulgaru a trecut de Cristina Bucșă, originară din Rep. Moldova, cu scorul de 6-1 6-3. În cel de-al doilea meci Ioana Mincă a cedat contra spanioalei  Guerrero-Alvarez cu scorul de 1-6, 5-7, fiind necesar meciul de dublu, pentru aflarea echipei finaliste.

Citeste si:  Miami conduce cu 2-1 in finala NBA

Meciul de dublu a fost echilibrat, perechea Georgiana Crăciun/Ioana Mincă a reușit să conducă în primul set cu 4-1 dar au pierdut cu 5-7 iar setul secund a fost din nou câștigat de perechea spaniolă Guerrero-Alvarez/Payola cu scorul de 7-5.

Astfel naționala României U18 a ratat șansa unei calificări la faza finală a turneului Fed Cup Junior și mâine se va consola cu meciul pentru locurile 3-4, contra Croației, echipă ce pierdut în cealaltă semifinală contra Rusiei, scor general 3-0.

Finala de mâine a turneului va stabili nu doar câștigătoarea turneului ci și favorita pe tabloul turneului final ce va urma. Meciurile vor începe de la ora 9.

La turneu au mai participat și naționalele Serbiei și Bulgariei, care s-au consolat cu ultimele locuri. (sportularadean.ro)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*