Muamba s-ar putea intoarce pe teren

Stiri sportive: Jucatorul echipei Bolton, care a scapat cu viata dupa ce a suferit un infarct in timpul unei partide, s-ar putea sa joace din nou la nivel agonistic multumita unui defibrilator intern.

 Daca faptul ca Muamba a reusit sa se salveze vi se pare miraculos, acela de a se putea intoarce pe teren suna ca o nebunie. Si totusi, potrivit ziarului englez Daily Mirror, Fabrice Muamba va relua activitatea agonistica. Medicii de la London Chest Hospital, unde jucatorul este internat de pe 17 martie, de cand a suferit un infarct pe stadionul White Hart Lane in timpul meciului cu Tottenham, ii vor implanta un defibrilator intern.

Acest dispozitiv il va ajuta nu doar sa nu mai sufere probleme cardiace, ci si sa aiba o viata normala si sa poata juca din nou la nivel agonistic. Muamba va fi supus asadar unei alte operatii in care medicii ii vor insera defibrilatorul cardiac implantabil, dupa care se va putea intoare acasa si va putea relua antrenamentele.

Citeste si:  Baschet: NBA - Răspândirea ''semnificativă'' a virusului ar ameninţa reluarea sezonului, avertizează Adam Silver

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*