Miriam Bulgaru: ”Imi doresc sa cresc constant nivelul jocului meu, fizicului si mentalului”

miriam bulgaru

Miriam Bulgaru are 21 de ani și este din Alba Iulia, am văzut-o în nenumărate turnee, la toate meciurile se implică și le trăiește la maximum, fiecare punct e important. La inceputul anului era calsata 378 WTA.

”Sunt legitimata la clubul Dinamo Bucuresti, care ma sustine de aproape trei ani, si pe aceasta cale as vrea sa le multumesc pentru tot sprijinul. Pentru noul sezon m-am pregatit la Centrul National de tenis din Bucuresti” a început Miriam discuția.

1, Anul 2019 și-a consumat ultima filă, acum, dacă îți rememorezi amintirile acestui an poți să îmi spui cum a fost pe ansamblu întregul an?

M.B.: Prentru mine 2019 a fost un an ‘profesor’, am invatat foarte multe lucruri noi, am avut parte de lectii care m-au dezvoltat, m-au intarit si pot spune ca am incheiat anul increzatoare, dupa ce am trecut toate provocarile.

2, Care a fost cea mai bună performanță pe care ai obținut-o în 2019, sau cea mai mare realizare?

M.B.: Cea mai buna performanta obtinuta in acest an, 2019,  a fost la turneul de la Viena de 25.000$, unde am jucat finala. Cea mai mare realizare insa, a venit dupa turneul de 100.000$ din Ungaria, unde m-am calificat pe tabloul principal si am legat niste meciuri la nivel inalt cu jucatoare de loc 200 WTA. Am descoperit ca atata timp cat esti echilibrata emotional ca persoana, terenul de tenis este locul perfect pentru a exprima placerea jocului si impartasi fericirea si bucuria ocaziei de a putea fi prezent in acel loc.

3, Din punct de vedere fizic, la ce procentaj consideri că te-ai situat și dacă ai avut probleme medicale serioase?

M.B.: Fizic sunt intr o continua crestere de cativa ani si simt cum ma imbunatatesc in fiecare sezon. Anul trecut cred ca am atins varful pregatirii mele fizice de pana acum. Fiind o parte importanta a tenisului, am mereu grija sa ma simt in cea mai buna forma si am reusit sa tin accidentarile departe in ultimii ani.

4, La care turneu ți-a plăcut cel mai mult să participi?

M.B.; Atunci cand joc WTA-ul de la Bucuresti am mereu niste sentimente aparte, speciale. Probabil pentru ca este un turneu mai mare, un WTA, iar organizarea si conditiile sunt la nivel mai inalt, sau poate pentru ca este in Romania si am mai multa sustinere din partea publicului, insa cu siguranta nu as putea uita vreodata meciul meu din acest an de aproape patru ore, unde am salvat sase mingi de meci. Ramane ceva epic.

5, Anul acesta, care va fi strategia ta și care va fi turneul cel mai important la care dorești să participi?

M.B.: Anul acesta imi doresc sa joc bine la cat mai multe astfel de turnee WTA si vreau sa joc cel putin un Grand Slam!

6, Cel mai important moment din anul trecut și cea mai mare dezamăgire?

M.B.: . Intr un anumit moment din 2019 am realizat ca absolut totul depinde de mine. Dezamagiri au fost, insa am invatat sa nu mai am asteptari. Astfel, dispar orice dezamagiri.

7, Obiectivul pe care vrei să îl atingi în acest an, mă refer la clasare?

M.B.: Imi doresc sa cresc constant nivelul jocului meu, nivelul fizicului si mentalului mai ales. Astfel, consider ca as putea sa ma apropii de obiectivul meu principal, top 100.

Pagina oficială Instagram: Miriam Bulgaru

Citeste si:  Bottas și Mercedes câștigă GP-ul Rusiei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*