Michaël Cuisance vrea să rămână la OM

michael cuisance
Împrumutat de la Bayern München cu opțiunea de a fi cumpărat până la sfârșitul sezonului, Michaël Cuisance a vorbit despre viitorul său la o conferință de presă.
Mijlocașul în vârstă de 21 de ani și-a arătat clar dorința de a rămâne pe La Canebière: „Dorința mea este să mă concentrez pe OM, să nu mă gândesc încă la Bayern. Mai sunt vreo zece meciuri și un loc în Europa. Preocuparea mea este OM. Nu am avut nicio discuție cu privire la ce va urma. Fac tot posibilul să-mi găsesc nivelul, a explicat el reporterilor. Dacă țineți cont de ceea ce am făcut înainte, nu merit. Vreau să dovedesc că pot rămâne aici. Sunt alături de un antrenor care îmi place, căruia îi place să atace. Dorința mea este să rămân la OM. Sunt foarte solicitant față de mine. Această perioadă m-a afectat foarte mult. A trebuit să fac față unor situații în afara terenului, nu eram complet concentrat pe fotbal. ”
În ciuda unui început încurajator cu tricoul de la Marsilia, francezul nu s-a ridicat până acum la nivelul așteptărilor. Fostul jucător de la Borussia Mönchengladbach și-a recăpătat ceva încredere la sosirea lui Jorge Sampaoli, marcând în două meciuri consecutive. Liderii OM vor trebui să decidă până la sfârșitul sezonului dacă vor exercita opțiunea de a cumpăra mijlocașul integral, estimat la aproximativ 18 milioane EUR.
Citeste si:  De Rossi ramane la AS Roma pentru 5,5 milioane de euro pe an

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*