Messi, record de goluri cu Barça

Stiri fotbal: Messi intra din nou in istorie, marcand o tripla in meciul cu Granada: in total a inscris 234 de goluri cu tricoul Barcelonei. Argentinianul a depasit recordul lui César Rodríguez Álvarez (232) stabilit intre 1942 si 1955.

Dupa ce Xavi a deschi scorul in minutul ‘4, vedeta argentiniana a majorat rezultatul in minutul ’17 cu un sut la firul ierbii din centrarea lui Quenca. In repriza secunda Granada parea sa se fi trezit, readucand rezultatul la egalitate in 8 minute prin Mainz si Siqueira (penalty). Barcelona nu s-a dat batuta, iar Messi a mai inscris un gol in minutul ’67, urmat de Tello in minutul ’82, aducand rezultatul la 4-2. Argentinianul a inscris dupa aceea cel de-al treilea gol, aducand rezultatul la 5-2. Ultimul gol al meciului a fost a lui Siqueira, care a stabilit rezultatul final la 5-3. Multumita acestei triple, Messi a ajuns la 54 de goluri marcate in acest sezon, din care 33 in Primera Liga (in 28 de meciuri), iar 12 in Liga Campionilor.

 

Citeste si:  După o lungă așteptare, Aryna Sabalenka este gata să preia locul 1
  1. […] cele 4.000 de goluri înscrise până acum de Barca pe teren propriu, 2.765 au fost reuşite în campionat, 508 în Cupa Spaniei şi 310 în Liga […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.