Melanie Oudin spune adio carierei de tenismene!

melanie oudin

Jucătoarea americană, Melanie Oudin, a anunțat în această seară, pe contul de twitter, că a renunțat la cariera de jucătoare profesionistă.

La 25 de ani, americanca a declarat oficial retragerea din tenisul profesionist, Melanie Oudin fiind cea care în 2009 a primit un wild-card și a ajuns în sferturile de finală, la 17 ani, fiind învinsă de Maria Sharapova.

Pe Twitter, Melanie Oudin a anunțat retragerea sa; ”Am început să joc tenis de când aveam 7 ani, de la 9 ani vroiam să devin o jucătoare profesionistă. Nu știam cât este să muncești dar am vrut să dau totul din mine. Întotdeauna, visul meu a fost să joc în locuri ca US Open, cu cei mai buni din lume. Am fost norocoasă să îmi trăiesc visul în ultimii nouă ani, din 2008 de când am optat pentru cariera profesională. Din păcate, începând din 2012 am fost blocată de o grămadă de accidentări, a fost o muncă grea să revin la forma inițială, atât fizic cât și mental. Nu a fost întreaga carieră ceea ce am visat, dar în viață nu toate merg după cum ți le-ai planificat. Fanii, prietenii mei, familia mea, antrenorii, staff-ul tehnic și medical, sponsorii și agentului meu doresc să le mulțumesc, sunt recunoscătoare pentru ceea ce au făcut. Îmi va lipsi spiritul de competiție și nu voi uita marile momente din carieră, sunt mândră că am fost o competitoare și nu voi uita faptul că am făcut parte din USA Fed Team”.

Citeste si:  Vânzarea clubului Chelsea către Todd Boehly şi consorţiul său a fost finalizată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*