Meciul dintre Totteham şi Rennes, în cele din urmă anulat de UEFA

Meciul dintre echipele Tottenham Hotspur şi Rennes, programat joi seara în cadrul competiţiei Europa Conference League la fotbal, care a fost amânat din cauza focarului de Covid-19 cu care se confruntă clubul englez, nu a putut fi reprogramat şi în consecinţă a fost anulat, a anunţat, sâmbătă, Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA).

„Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, o soluţie care ar putea conveni celor două cluburi nu a fost găsită”, a indicat un purtător de cuvânt al UEFA, precizând că rezultatul acestui meci din grupe va fi determinat de instanţa de control şi disciplină a forului continental.

Opt jucători şi cinci angajaţi ai clubului englez au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în ultimele zile, iar oficialii lui Tottenham au decis, în aceste condiţii, să amâne partida cu Rennes, care urma să se dispute la Londra.

Citeste si:  Chiellini rateaza Lyon

La scurt timp însă, clubul francez Stade Renees a contestat această „decizie „unilaterală”, care nu a fost confirmată de către UEFA.

Tottenham ocupă locul secund în Grupa G din Europa Conference League, la egalitate de puncte cu olandezii de la Vitesse Arnhem (7), iar meciul cu liderul clasamentului, Rennes (11 puncte), era extrem de important pentru accederea în barajul pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei.
AGERPRES