Meci amical Romania – Turcia 2-0 ( 1-0 )

Meci amical  Romania – Turcia 2-0  ( 1-0 )

09 Noiembrie 2017 Stadion Dr. C-tin Radulescu Cluj Napoca 16 000 spectatori

Romania – Pantilimon ( 71 Nita ) – Sapunaru , Chiriches , Grigore , Tosca – Pintilii , Stanciu ( 78 Alibec ) , Deac ( 63 Torje ) , Budescu ( 72 Bicfalvi ) – Grozav , Keseru ( 66 Andone ) . Antrenor Cosmin Contra

Turcia – Tekin – Tufan ( 84 Yardimici ) , Aziz , Soyuncu , Ali Turan – Inan ( 45 Under ) , Yokuslu , Yazici ( 46 Mallis ) , Ozyakup – Calhanoglu ( 64 Karaman ) , Tosun . Antrenor – Mircea Lucescu

Arbitri – Principal – B. Martins – Asistenti R. Santos , LP Campos . toti – Portugalia

Dupa noua ani de la infrangerea cu Lituania 0-3 echipa Romaniei se intoarce pe stadionul Dr. C-tin Radulescu din Cluj Napoca . Sarbatoritul de azi este Pintilii la implinirea varstei de 33 deani !

In prima repriza a existat doar o echipa pe teren , cea a Romaniei atacand in valuri succesive via – a – vis de cea a Turciei total lipsita de orizonturi in joc. Un Budescu in forma foarte buna si un Grozav sclipitor la finalizare !

Fazele importante ale meciului – Min. 05 Budescu intra in careul turcilor dar sutul sau intalneste un adversar . Min. 10 Acelasi Budescu centreaza dar Grozav nu preia corect mingea si se iroseste ocazia avuta .

Citeste si:  Voi face totul pentru ca Messi să rămână la Barcelona, promite noul preşedinte Joan Laporta

Min. 19 Portarul Tekin iese si respinge din plonjon cu capul la 30 metri de poarta o minge spre care se indrepta Budescu ! Min. 42 aduce deschiderea scorului , Pintilii recupereaza o minge la mijlocul terenului paseaza pentru Budescu , acesta mai departe pentru Deac care centreaza si Grozav inscrie pentru 1-0 scorul la pauza .

In repriza a doua echipa Turciei iese la atac si in min. 56 Gengiz suteaza de la marginea careului mare minge respinsa in corner ramas fara rezultat pe tabela de marcaj .

Min. 68 Andone invaluie frumos un adversar , centreaza pentru … nimeni ! Min. 77 Grigore scoate de pe linia portii la o actiune clara a turcilor . Min. 81 Alibec il vede pe Tekin iesit din poarta suteaza de la mijlocul terenului , dar portarul reuseste sa se replieze la timpsi prinde mingea .

Min. 88 Tosun rateaza o mare ocazie pentru echipa sa nereusind sa introduca mingea in poarta Romaniei din apropierea liniei portii !

Min. 90 + 3 ultima ocazie a echipei Romaniei Alibec preia o minge in careu , suteaza portarul respinge , tot Alibec.

Autor: Sorin Dan Carstea 

Leave a Reply

Your email address will not be published.