Meci amical Romania – Turcia 2-0 ( 1-0 )

09 Noiembrie 2017 Stadion Dr. C-tin Radulescu Cluj Napoca 16 000 spectatori

Romania – Pantilimon ( 71 Nita ) – Sapunaru , Chiriches , Grigore , Tosca – Pintilii , Stanciu ( 78 Alibec ) , Deac ( 63 Torje ) , Budescu ( 72 Bicfalvi ) – Grozav , Keseru ( 66 Andone ) . Antrenor Cosmin Contra

Turcia – Tekin – Tufan ( 84 Yardimici ) , Aziz , Soyuncu , Ali Turan – Inan ( 45 Under ) , Yokuslu , Yazici ( 46 Mallis ) , Ozyakup – Calhanoglu ( 64 Karaman ) , Tosun . Antrenor – Mircea Lucescu

Arbitri – Principal – B. Martins – Asistenti R. Santos , LP Campos . toti – Portugalia

Dupa noua ani de la infrangerea cu Lituania 0-3 echipa Romaniei se intoarce pe stadionul Dr. C-tin Radulescu din Cluj Napoca . Sarbatoritul de azi este Pintilii la implinirea varstei de 33 deani !

In prima repriza a existat doar o echipa pe teren , cea a Romaniei atacand in valuri succesive via – a – vis de cea a Turciei total lipsita de orizonturi in joc. Un Budescu in forma foarte buna si un Grozav sclipitor la finalizare !

Fazele importante ale meciului – Min. 05 Budescu intra in careul turcilor dar sutul sau intalneste un adversar . Min. 10 Acelasi Budescu centreaza dar Grozav nu preia corect mingea si se iroseste ocazia avuta .

Citeste si:  Antrenorul echipei Benfica Lisabona şi-a prezentat demisia după al doilea eşec consecutiv

Min. 19 Portarul Tekin iese si respinge din plonjon cu capul la 30 metri de poarta o minge spre care se indrepta Budescu ! Min. 42 aduce deschiderea scorului , Pintilii recupereaza o minge la mijlocul terenului paseaza pentru Budescu , acesta mai departe pentru Deac care centreaza si Grozav inscrie pentru 1-0 scorul la pauza .

In repriza a doua echipa Turciei iese la atac si in min. 56 Gengiz suteaza de la marginea careului mare minge respinsa in corner ramas fara rezultat pe tabela de marcaj .

Min. 68 Andone invaluie frumos un adversar , centreaza pentru … nimeni ! Min. 77 Grigore scoate de pe linia portii la o actiune clara a turcilor . Min. 81 Alibec il vede pe Tekin iesit din poarta suteaza de la mijlocul terenului , dar portarul reuseste sa se replieze la timpsi prinde mingea .

Min. 88 Tosun rateaza o mare ocazie pentru echipa sa nereusind sa introduca mingea in poarta Romaniei din apropierea liniei portii !

Min. 90 + 3 ultima ocazie a echipei Romaniei Alibec preia o minge in careu , suteaza portarul respinge , tot Alibec.

Autor: Sorin Dan Carstea 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*