Maria Sharapova a născut primul copil, Theodore

Superstarul tenisului, Maria Sharapova, a anunțat că a născut un băiețel. Tânăra de 35 de ani și soțul ei, Alexander Gilkes, și-au întâmpinat primul copil pe lume săptămâna aceasta, relatează The Sun.

A distribuit o fotografie adorabilă a cuplului care ține copilul Theodore cu partenerul ei, uitându-se cu dragoste la cei 4,4 milioane de urmăritori pe Instagram. Câștigătoarea de Grand Slam a scris pe postare: „Theodore VII.I.MMXXII. Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții cadou pe care micuța noastră familie l-ar putea cere.” Asul rus, acum retrasă, a dezvăluit de ziua ei, în aprilie, că se așteaptă la nașterea unui copil.

Sharapova și Gilkes, în vârstă de 42 de ani, au început să se întâlnească în 2018. Omul de afaceri britanic i-a cerut mâna celei de cinci ori câștigătoare de Grand Slam, în decembrie 2020.

Citeste si:  Turul Franței: Egan Bernal (Ineos Grenadiers), câștigător în 2019, se retrage

Și a încheiat afacerea punând pe degetul ei un inel de căsătorie cu diamante de 523.000 USD.

Când și-a anunțat logodna, Sharapova a scris: „Am spus da din prima zi în care ne-am întâlnit.

Acesta a fost micul nostru secret”.

Sharapova a devenit numărul 1 mondial în august 2005, la vârsta de doar 18 ani și a mai ocupat această poziție de patru ori în carieră. Ea a câștigat cinci titluri majore – două la French Open și câte unul la Australian și US Open plus Wimbledon – și a câștigat 36 de titluri în total.