Maradona rămâne antrenor la Gimnasia

Legendarul Diego Maradona şi-a anunţat, joi, revenirea în funcţia de antrenor al echipei argentiniene de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata, la doar două zile după ce demisionase, transmite AFP.

”Sunt foarte fericit să vă anunţ că rămân antrenor la Gimnasia”, a scris Maradona în reţelele de socializare, explicând că revenirea sa în funcţia pe care o părăsise marţi a survenit după restabilirea unităţii în cadrul clubului.

”Noi toţi am convenit la unitatea politică a clubului”, a subliniat Maradona.

Avocatul lui Maradona, Matias Morla, a declarat într-o conferinţă de presă că fostul campion mondial s-a răzgândit după ce candidaţii la funcţia de preşedinte al clubului au ajuns la un acord să lase deoparte dezacordurile înaintea alegerilor de sâmbătă.

Citeste si:  Schmeichel declara forfait

Maradona a preluat funcţia în luna septembrie, cu condiţia ca preşedintele Gabriel Pellegrino să rămână la conducere, iar decizia acestuia de a nu candida la alegeri a provocat demisia surpriză a lui Pibe de Oro. Nu este clar dacă Pellegrino va fi unicul candidat la alegerile de sâmbătă.

Diego Maradona a pierdut primele sale trei meciuri pe banca echipei din La Plata, dar de atunci a câştigat trei din cinci partide, echipa fiind pe antepenultima poziţie în clasament şi, în continuare, în pericol de retrogradare.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*