Maradona rămâne antrenor la Gimnasia

Maradona rămâne antrenor la Gimnasia

Legendarul Diego Maradona şi-a anunţat, joi, revenirea în funcţia de antrenor al echipei argentiniene de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata, la doar două zile după ce demisionase, transmite AFP.

”Sunt foarte fericit să vă anunţ că rămân antrenor la Gimnasia”, a scris Maradona în reţelele de socializare, explicând că revenirea sa în funcţia pe care o părăsise marţi a survenit după restabilirea unităţii în cadrul clubului.

”Noi toţi am convenit la unitatea politică a clubului”, a subliniat Maradona.

Avocatul lui Maradona, Matias Morla, a declarat într-o conferinţă de presă că fostul campion mondial s-a răzgândit după ce candidaţii la funcţia de preşedinte al clubului au ajuns la un acord să lase deoparte dezacordurile înaintea alegerilor de sâmbătă.

Citeste si:  Roger Federer nu rezistă în fața lui Nikoloz Basilashvili, la Doha

Maradona a preluat funcţia în luna septembrie, cu condiţia ca preşedintele Gabriel Pellegrino să rămână la conducere, iar decizia acestuia de a nu candida la alegeri a provocat demisia surpriză a lui Pibe de Oro. Nu este clar dacă Pellegrino va fi unicul candidat la alegerile de sâmbătă.

Diego Maradona a pierdut primele sale trei meciuri pe banca echipei din La Plata, dar de atunci a câştigat trei din cinci partide, echipa fiind pe antepenultima poziţie în clasament şi, în continuare, în pericol de retrogradare.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.