Manchester United se pregătește pentru o ocazie „romantică” pe Old Trafford în WSL cu fanii

manchester united

Echipa feminină a lui Manchester United va juca duminică în fața fanilor pe Old Trafford, pentru prima dată în istoria clubului, iar managerul Marc Skinner a spus că îi va aminti de „romantismul rămas în fotbal”.

Ele au jucat pe stadionul folosit de echipa din Premier League în urmă cu un an, cu ușile închise, când au învins West Ham cu 2-0 în Superliga feminină.

Dar meciul de duminică împotriva lui Everton va fi „special”, a spus Skinner. „Este un stadion special. Se pare că are o istorie minunată. Îl poți simți și îl poți absorbi”, a adăugat el.

„Este incitant și ar trebui să fie, să jucăm pe acest stadion minunat în fața fanilor noștri de acasă este un vis. Sperăm că ne stimulează să extragem toată energia de la jucătoarele noastre.”

Citeste si:  Halep-Golubic este deschiderea meciului de Fed Cup de la Cluj

Ella Toone a descris victoria sezonului trecut de pe Old Trafford drept „un vis devenit realitate”.

Mijlocașul Angliei, în vârstă de 22 de ani, este un fan United de o viață și a petrecut șase ani în academie înainte de a fi nevoită să plece pentru a juca fotbal la seniori.

 

Când United și-a reformat echipa feminină în 2018, Toone s-a întors și a devenit un succes uriaș, prezentând pe un afiș alături de eroul copilăriei, Cristiano Ronaldo, în exteriorul Old Trafford.