MAN CITY V STOKE PREVIEW

Campioana are un început furtunos de campionat, a câştigat în faţa coţofenelor cu 2-0 iar etapa trecută a trecut lejer de contracandidata de anul trecut, Liverpool, cu scorul de 3-1. Stoke nu are un început prea convingător, elevii lui Mark Hughes nu pot emite pretenţii pe Etihad şi aşteaptă pauza de săptămâna viitoare pentru retuşurile necesare.
Pentru managerul Pellegrini este o decizie grea de luat privind introducerea lui Sergio Aguero din primul minut pe teren mai ales că Dzeko şi Jovetic şi-au făcut până acum datoria. Alvaro Negredo rămâne pe tuşă, accidentare, iar starul adus cu bani mulţi, Ellaqium Mangala încă lucrează la recuperarea fizică şi nu va reveni decât după pauza meciurilor internaţionale.
Împrumutatul de la Chelsea, Victor Moses, a impresionat în victoria din Cupa Ligii dar Mark Hughes nu poate conta pe nigerian pe o perioadă de 90 minute, fiind încă nepregătit din punct de vedere fizic. Dacă Geoff Cameron este accidentat după meciul de la mijlocul săptămânii, fundaşul Phil Bardsley şi atacantul Bojan Krkic au fost menajaţi şi sunt apţi de joc.

Citeste si:  Sezon incheiat pentru Abate
La capitolul statistici să ne amintim că Man City a câştigat ultimele şapte partide de pe teren propriu în faţa celor de la Stoke, şase dintre meciuri nu au încasat gol. Manchester City a marcat două sau mai multe goluri în fiecare din ultimele 10 meciuri din Premier. Stoke City a încasat măcar un gol în ultimele 12 meciuri din Premier jucate în deplasare.

Meciul va începe la ora 17 şi va fi transmis pe Eurosport.

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’red_light’ /]

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*