LeBron James, absent pe termen nelimitat din cauza problemelor la genunchi

LeBron James, starul echipei Los Angeles Lakers şi al Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), al cărui genunchi stâng este umflat de mai multe zile, va fi supus unor examene medicale şi nu va reveni pe parchet cât timp aceste probleme vor persista, a anunţat duminică antrenorul formaţiei californiene, Frank Vogel.

„S-a constatat o umflare generală în jurul genunchiului, iar LeBron va lipsi cât timp va fi cazul”, a spus antrenorul înaintea meciului dintre Lakers şi Atlanta Hawks.

Gruparea californiană a încheiat la Atlanta, unde a fost învinsă cu 129-121 de Hawks, o deplasare de şase meciuri, iar James a ratat ultimele două partide, întorcându-se la Los Angeles, unde este programat pentru un RMN.

Citeste si:  Darwin Nunez se alătură lui Liverpool cu un acord de 85 de milioane de lire sterline de la Benfica

Voegel nu a exclus, însă, o revenire a indispensabilului său jucător, miercuri, pe teren propriu, la meciul cu Portland Trail Blazers.

În vârstă de 37 ani, LeBron Jemes a etalat o formă strălucitoare de câteva săptămâni, cu o medie de 32,5 puncte în ultimele 17 de partide disputate, în care a evoluat în medie 36 de minute pe meci, în absenţa lui Anthony Davies, cealaltă vedetă a lui Lakers, care a revenit în competiţie marţi, după o absenţă de o lună.
AGERPRES