Klopp apreciază antrenamentele online ale lui FC Liverpool, dar îi lipsesc ”băieţii”

Şedinţele de pregătire online ale echipei de fotbal FC Liverpool sunt foarte populare nu doar în rândul fanilor, antrenorul Juergen Klopp este la rândul său entuziasmat de ele, însă recunoaşte că îi lipseşte munca directă cu „băieţii”, informează Reuters.

Într-un interviu acordat site-ului clubului englez, Klopp a declarat că şedinţele virtuale l-au încântat: „Atunci când am început aceste şedinţe de pregătire, nu mi-am imaginat niciun moment că îmi vor plăcea atât de mult, dar este doar momentul în care îi văd din nou pe băieţi şi asta schimbă totul – pentru un minut, pentru o oră, indiferent cât durează antrenamentele”.

Însă distanţarea socială impusă în cadrul măsurilor pentru stoparea răspândirii noului coronavirus ridică tot mai multe probleme. „Devine tot mai greu, cu cât durează mai mult. Accept 100% situaţia aşa cum este, însă cu cât mai mult nu poţi vedea pe cineva drag, cu atât este mai dificil”, a adăugat tehnicianul german.

Citeste si:  Rajon Rondo a fost suspendat un meci de Bulls

FC Liverpool, câştigătoarea Ligii Campionilor în sezonul trecut, a postat în mod regulat imagini şi fotografii de la şedinţele de pregătire ale echipei din ultimele două săptămânii, fanii „cormoranilor” declarându-se entuziasmaţi de acest lucru, pe reţelele de socializare.

Liderul campionatului Angliei utilizează tehnologia pentru a se antrena de la distanţă, jucătorii şi antrenorii putând lucra împreună, fiecare de la locuinţa sa, prin intermediul unei legături video.

Juergen Klopp consideră că aceste oportunităţi reprezintă cel mai bun lucru în situaţia actuală şi fac o diferenţă enormă.

„Imaginaţi-vă că, dacă am fi avut tehnologia asta în anii ’80, sau ceva asemănător, ar fi fost o adevărată nebunie”, a mai spus antrenorul lui Liverpool.

AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*