Jucătoarele lui Arsenal supărate după ce un coechipier este pozitiv Covid

Jucătoarele lui Arsenal supărate după ce un coechipier este pozitiv Covid

Potrivit ziarului englez The Telegraph, jucătoarele Arsenalului sunt „furioase” de un coechipier care a fost dat pozitiv pentru Covid-19 după o călătorie în Dubai, la sfârșitul anului. Clubul londonez a solicitat amânarea jocului de sâmbătă împotriva lui Aston Villa.

La sfârșitul anului, mulți fotbaliști au profitat de cele câteva zile de odihnă alocate lor pentru a călători în Dubai. Jucătoarele Arsenalului nu au scăpat de această modă, dar această călătorie are în mod evident consecințe negative pentru echipa londoneză.

Potrivit The Telegraph, trei internaționali ai Arsenalului au călătorit în Emiratele Arabe Unite în timpul concediului lor la sfârșitul lunii decembrie, iar unul dintre ei a contractat Covid-19. Identitatea jucătorului bolnav nu a fost dezvăluită, dar mass-media din Marea Britanie spune că extrema Republicii Irlanda, Katie McCabe, care a distribuit imagini cu o plajă din Dubai pe Instagram, nu este cea care a dat rezultate pozitive.

Citeste si:  Internaționalul de tineret francez Mouez Hassen a optat pentru Tunisia

Jucătoarele lui Arsenal, care au solicitat amânarea jocului de sâmbătă împotriva lui Aston Villa, se spune că sunt „furioase” cu coechipierul infectat. Mai multe dintre ele au trebuit într-adevăr să fie izolate după ce au fost „cazuri de contact”. Arsenal nu este singurul club din WSL, campionatul englezesc feminin, afectat de Covid. Manchester City are patru jucătoare care au dat rezultate pozitive în rândurile lor. Toți rămăseseră în Dubai în timpul vacanței, cu acordul clubului lor. City a solicitat, de asemenea, amânarea jocului împotriva West Ham programat sâmbătă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte