Jose Mourinho a fost prezentat oficial la Chelsea

mourinho

Stiri si pariuri Premier League: Chelsea l-a prezentat oficial pe noul antrenor al echipei, portughezul Jose Mourinho, care revine la echipa engleza dupa sase ani

 Portughezul Jose Mourinho a fost prezentat luni in mod oficial in functia de antrenor al echipei Chelsea Londra. Tehnicianul in varsta de 50 de ani a mai antrenat-o pe Chelsea Londra in perioada 2004-2007 si a castigat de doua ori campionatul Angliei. De atunci Jose Mourinho a mai antrenat pe Internationale Milano si Real Madrid, cu ambele reusind sa castige cel putin un titlu. In plus cu echipa italiana a castigat si Liga Campionilor, competitie pe care nu a reusit sa o castige cu Real Madrid, dar nici in primul sau mandat de la Chelsea. Cu siguranta isi doreste ca in noul mandat sa obtina acest succes cu echipa londoneza, dar si sa castige titlul in Anglia. A declarat insa ca nu este o obsesie castigarea Ligii Campionilor, mai ales ca Chelsea a obtinut deja acest trofeu in 2012.

Citeste si:  Andrew Johnson risca tot sezonul

 La conferinta de presa, Jose Mourinho a spus si ca nu mai este „The Special One”, ci noua sa porecla vrea sa fie „The Happy One”. Acesta a spus ca este fericit si ca este pentru prima data cand se intoarce la o echipa pe care deja o iubeste. Jose Mourihno a mai tinut sa precizeze si faptul ca atunci cand a plecat de la Chelsea nu a fost demis asa cum s-a scris in presa, ci a fost o despartire amiabila. Lusitanul a spus si ca ii pare rau ca Sir Alex Ferguson nu mai este antrenor. Apoi intrebat de punctele slabe ale echipei, Jose Mourinho a spus ca nu vorbeste despre asta in fata inamicului, dar si ca nu are prea multe lucruri de schimbat. A mai declarat ca probabil va face maxim doua transferuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*