Ion Ţiriac a decis să vândă turneul de la Madrid

Fostul tenisman Ion Ţiriac a decis să vândă licenţa turneului de la Madrid, Mutua Madrid Open, noul proprietar fiind compania IMG, a anunţat luni site-ul competiţiei.

IMG a indicat că a ajuns la un acord definitiv cu compania Super Slam Ltd, deţinută de Ion Ţiriac, pentru a achiziţiona turneul de tenis Mutua Madrid Open şi turneul de golf Acciona Open de Espana. Este de aşteptat ca tranzacţia să fie finalizată în primul trimesteru al anului 2022, sub rezerva aprobărilor ATP şi WTA.

Unul dinte cele nouă turnee ATP Masters 1.000 şi cele patru turnee WTA 1000 Mandatory, Mutua Madrid Open se va alătura listei de turnee de tenis de top deţinute de IMG, printre care Miami Open şi mai multe competiţii ATP şi WTA.

Citeste si:  Brozovic rămâne fără permis de conducere

A 20-a ediţie a turneului va avea loc între 26 aprilie şi 8 mai 2022 la Caja Magica din capitala Spaniei. Mutua Madrid Open este unul dintre cele două mari turnee pe zgură care se desfăşoară înainte de Roland Garros. Printre câştigătorii săi sunt nume ilustre, ca Simona Halep, învingătoare în 2016 şi 2017, Roger Federer, Serena Williams, Rafael Nadal, Petra Kvitova şi Novak Djokovic. AGERPRES