Ioana Roșca trece de primul tur de la ITF 15k Heraklion după ce o învinge pe Tamira Paszek

Ioana Roșca trece de primul tur de la ITF 15k Heraklion după ce o învinge pe Tamira Paszek

Puține turnee mai sunt active în pandemie, astfel că multe românce au ales turneul de la Heraklion, Grecia, turneu dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Astfel, favorita unu a turneului a ajuns Alexandra Cadanțu, locul 267 WTA, care azi a învins în primul tur pe americana Zoe Howard, scor 7-5 6-1.

Tot în primul tur, azi a jucat favorita patru, craioveanca Ioana Roșca, adversară fiindu-i nimeni alta decât Tamira Paszek, austriaca fostă număr 26 WTA, care acum trei ani s-a retras din tenis datorită unei boli. Anul acesta, austriaca în vârstă de 29 de ani a revenit în turnee, la Heraklion fiind în calificări datorită poziției 1151, unde reușind să acceadă pe tabloul principal.

Citeste si:  Handbal: Kiril Lazarov a fost numit antrenor al Macedoniei

Astfel, craioveanca a reușit să o învingă pe Paszek, după scorul de 6-7 6-1 7-6 (3), nefiind un ghinion pentru ea, tragerea la sorți.

Tot la Heraklion, se află și Andreea Roșca, care ieri a învins în primul tur pe favorta secundă a turneului, Anna Bondar, calificându-se în turul secund.

De remarcat că la dublu cele două Roșca fac echipă și sunt favoritele unu a turneului.

De remarcat că la turneu este prezent și Andrei Pavel, susținătorul austriecei.

  1. […] în primul tur, azi a jucat favorita patru, craioveanca Ioana Roșca, adversară fiindu-i nimeni alta decât Tamira Paszek, austriaca fostă număr 26 WTA, care acum […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte