In ce afaceri profitabile investesc sportivii

In ce afaceri profitabile investesc sportivii

In ce afaceri profitabile investesc sportivii

Sportivii de performanta stiu foarte bine faptul ca perioada in care isi pot desfasura activitatea nu este foarte lunga din punct de vedere temporal. Accidentele se pot produce oricand, putand fi inlocuiti rapid de o alta generatie mai tanara, de aceea multi dintre acestia au luat decizia de a investi castigurile in afaceri personale pentru a le aduce venituri suplimentare, dar si o asigurare in cazul in care nu vor mai putea performa.

Ce afaceri si documentatii pentru afaceri prefera sportivii de performanta?

Imobiliare

In topul preferintelor de investitii pe care sportivii le prefera sunt imobiliarele. Constructia de ansambluri rezidentiale, fie ele blocuri sau case a devenit un trend foarte popular in ultimii ani datorita faptului ca cererea este foarte mare, dar si posibilitatea contractarii unui credit pentru prima casa le poate da multora oportunitatea de a-si achizitiona propria locuinta usor si rapid.

Hoteluri

Multi dintre sportivi au ales sa isi ridice propriile hoteluri in zone alese cu atentie pentru a-si creste veniturile. Litoralul este una dintre principalele zone in care unii fotbalisti le-au ales pentru a-si mari considerabil veniturile, obtinand in fiecare an profituri din ce in ce mai mari.

Restaurante

Restaurantele sunt o alta afacere foarte populara printre sportivi, reusind sa isi mareasca veniturile semnificativ, alegand de fiecare data zone turistice sau locatii populare din mariile orase.

Sali de sport /spa

Salile de sport si spa-urile au inceput sa fie din ce in ce mai frecventate datorita faptului ca multe persoane au inceput sa aiba mai multa grija de sanatatea lor si sa inteleaga beneficiile pe care sportul le poate aduce calitatii vietii. Centrele de profil ofera diverse servicii atat de relaxare, cat si de sport, avand o selectie variata de aparate, fiind benefice pentru orice persoana indiferent de varsta. Un astfel de business poate profita in acelasi timp si de o strategie de marketing puternica, multi sportivi folosind propria imagine pentru a promova locatia.

Citeste si:  Saints se impune iar Drew Brees stabilește un nou record în NFL

Bauturi alcoolice si energizante

Bauturile alcoolice, sucuri sau energizantele sunt populare printre investitorii sportivi, fiind o modalitate excelenta de a folosi propriul brand pentru promovarea produselor. Veniturile realizate sunt de cele mai multe ori substanțiale, acest lucru avand insa o corelatie stransa cu popularitatea sportivilor care le dezvolta.

Vestimentatie

Industria de fashion genereaza venituri importante in fiecare an, iar aceasta nisa a fost exploatata si de sportivi, mai ales ca acestia pot fi imaginea brandului, cele mai importante articole comercializate fiind cele de incaltaminte sport, imbracaminte pentru fitness sau chiar si casual.

 

Sportivii s-au dovedit a fi antreprenori de succes, facandu-si loc in diverse industrii datorita faptului ca spiritul competitiv, dar si disciplina i-au ajutat foarte mult in timpul competitiilor si nu numai. Multi dintre ei au apelat cu succes si la platformele de social media pentru a atrage atentia admiratorilor si avand in vedere numarul impresionant de sustinatori pe care acestia il au, de cele mai multe ori profitul va incepe sa se acumuleze inca din primele saptamani de la lansare. Mai multe informatii utile si documentatii pentru afaceri pot fi gasite pe ponturifierbinti.com.