Ibrahimovic rămâne în Suedia, departe de Milan fără garanții

Ibrahimovic rămâne încă în Suedia. Posibilitatea reluării sesiunilor individuale la Milanello nu este suficientă pentru a-l chema pe atacantul rossoneri înapoi în Italia.

Zlatan dorește să aibă garanții cel puțin la întoarcerea efectivă a antrenamentelor colective, începând cu 18 mai, fără a ajunge la asigurări cu privire la posibilitatea terminării campionatului. Ibrahimovic rămâne acasă, pentru că la Stockholm are ocazia să se antreneze împreună cu jucătorii din Hammarby (club controlat de atacatant cu 25% acțiuni), o condiție mult mai bună decât cea de a alerga singur pe un teren, pe jumătate, la Milanello , cum se poate face deocamdată în Italia.

Citeste si:  Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului WTA de la Strasbourg

Această decizie de repornire a campionatului nu pare viața ideală pentru o reînnoire a contractului lui Ibrahimovic la sfârșitul sezonului. Devine din ce în ce mai probabil ca atacantul să nu-și continue aventura la Milan. Este posibil ca acesta să decidă să-și încheie cariera cu Hammarby pentru a câștiga un titlu și în Suedia. Apoi începe cariera sa managerială cu clubul din care este coproprietar pentru a-l transforma într-o platformă de lansare pentru tinerii talente care vor fi vândute marilor europeni, conform La Stampa.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*