Grupul MGM propune NBA să încheie sezonul în hotelurile sale din Las Vegas

Grupul hotelier şi de cazinouri MGM Resorts International a propus ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) să-şi încheie sezonul, întrerupt din cauza coronavirusului, în infrastructurile sale din Las Vegas, a anunţat, sâmbătă, cotidianul New York Times, citat de AFP.

Conform acestui proiect, jucătorii, familiile lor şi personalul necesar ar urma să fie cazate în zone plasate în carantină în hotelurile MGM din Las Vegas Strip, unde ar putea disputa meciuri şi s-ar putea antrena.

MGM, care deţine 13 hoteluri în Las Vegas, va transforma 24 de centre de convenţie în săli de baschet.

Conform ESPN, NBA studiază un proiect similar într-o zonă de carantină din Orlando (Florida), în hoteluri şi săli care aparţin Disney World.

30 de echipe ar fi vizate dacă NBA va relua sezonul regulat din faza în care l-a întrerupt, sau 16 dacă decizia se va lua cu intrarea direct în faza playoff.

Citeste si:  Coronavirus anulează meciurile din Serie A, pericol pentru partida lui Inter din europene

Campionatul a fost suspendat până la noi ordine pe data de 11 martie.

Preşedinţii celor 30 de francize din NBA au unanim „intenţia de a încheia sezonul”, a afirmat, joi, responsabilul clubului San Antonio Spurs, R.C. Buford.

În aşteptare, o primă etapă spre o revenire foarte progresivă la baschet ar putea avea loc vinerea viitoare. La această dată, anumite francize ar putea primi acordul NBA pentru a redeschide centrele lor de antrenament dacă se află în State în care directivele o permit.

Deocamdată, doar patru jucători odată vor fi autorizaţi să folosească instalaţiile cluburilor şi doar pentru şedinţe individuale de pregătire.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*