Genie Bouchard își oficializează relația pe Instagram

Sexy-starul tenisului canadian Eugenie Bouchard si-a afisat pe instagram noua relatie de iubire cu starul lui Pittsburgh Steellers ,  quarterback -ul Mason Rudolph, cei doi postand in iubiti de Valentines Day pe o plaja din Cabo San Lucas , Mexic, postarea avand cateva zeci de mii de vizualizari.

genie bouchard

Speculatiie privind aceasta relatie au inceput inca din luna octombie a anului trecut cand frumoasa canadianca a postat o fotografie dintr-un bar din Pittsburgh, fara a mentiona prezenta lui Mason.

Genie Bouchard a revenit in prim-planul mass-mediei mondiale in aprilie anul trecut , cand in plina pandemie a facut public faptul ca ar trece mai usor perioada de carantinare daca ar avea un iubit alaturi. Imediat aplicatia de dating Bumble s-a oferit sa o ajute in cautarile sale, dar operatiunea se pare ca nu a avut finalitate. Oricum,  cu siguranta salariul de aproape 3 milioane de lire sterline a lui Mason Rudolph , o vor ajuta pe Eugenie sa se ocupe de pasiunile sale din care a mentionat piscina din curtea vilei, organizarea de petreceri-surpriza si alte mici nevinovatii. deliciul-viciilor.ro

Citeste si:  Badelj nu joaca cu Grecia

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*