Fotbalul britanic este anulat în acest weekend!

Fotbalul britanic este anulat în acest weekend!

Meciurile din Premier League și EFL sunt anulate în acest weekend, ca semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a.

Guvernul Marii Britanii a emis vineri un comunicat conform căruia sporturile individuale pot decide singure dacă evenimentele sportive pot avea loc, cu condiția ca acestea să fie făcute într-o manieră respectuoasă.

Richard Masters, directorul executiv al Premier League, a declarat: „Noi și cluburile noastre dorim să aducem un omagiu serviciului îndelungat și neclintit al Majestății Sale țării noastre. În calitate de monarh al nostru cel mai longeviv, ea a fost o inspirație și a lăsat în urmă o moștenire incredibilă după o viață de dăruire. Acesta este un moment extrem de trist nu doar pentru națiune, ci și pentru milioanele de oameni din întreaga lume care au admirat-o și ne alăturăm tuturor celor care deplâng trecerea ei.”

Citeste si:  Sezon incheiat pentru Drinkwater

Într-o declarație, Manchester United a declarat: „Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni în urma anunțului de la Palatul Buckingham cu privire la trecerea în neființă a Alteței Sale Regale Regina Elisabeta a II-a.” Lumea care a admirat-o și ne alăturăm tuturor celor în doliu de trecerea ei.”

Tagged with

Sari la bara de unelte