Fotbalul britanic este anulat în acest weekend!

Meciurile din Premier League și EFL sunt anulate în acest weekend, ca semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a.

Guvernul Marii Britanii a emis vineri un comunicat conform căruia sporturile individuale pot decide singure dacă evenimentele sportive pot avea loc, cu condiția ca acestea să fie făcute într-o manieră respectuoasă.

Richard Masters, directorul executiv al Premier League, a declarat: „Noi și cluburile noastre dorim să aducem un omagiu serviciului îndelungat și neclintit al Majestății Sale țării noastre. În calitate de monarh al nostru cel mai longeviv, ea a fost o inspirație și a lăsat în urmă o moștenire incredibilă după o viață de dăruire. Acesta este un moment extrem de trist nu doar pentru națiune, ci și pentru milioanele de oameni din întreaga lume care au admirat-o și ne alăturăm tuturor celor care deplâng trecerea ei.”

Citeste si:  Rafael Nadal îl învinge pe Diego Schwartzman și forțează recordul lui Federer

Într-o declarație, Manchester United a declarat: „Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni în urma anunțului de la Palatul Buckingham cu privire la trecerea în neființă a Alteței Sale Regale Regina Elisabeta a II-a.” Lumea care a admirat-o și ne alăturăm tuturor celor în doliu de trecerea ei.”