Fostul manager Patrick van Gansen a fost suspendat pentru hărțuire sexuală până în 2023

Patrick van Gansen

Fostul manager belgian Patrick van Gansen, acuzat de hărțuire sexuală, a fost suspendat de toate obligațiile din ciclism, până în 2023.

Patrick van Gansen, fost manager al echipei Women’s Health Mate, acuzat de hărțuire sexuală de către mai mulți cicliști, a fost suspendat de la toate obligațiile din ciclism până în 2023, a anunțat Comisia Disciplinară a Uniunii Internaționale a Ciclismului (UCI).

UCI a precizat că, pe lângă această suspendare, care începe retroactiv până la 16 aprilie 2020 și se extinde până la 31 decembrie 2022, van Gansen „va trebui să urmeze un program de sensibilizare cu privire la hărțuirea sexuală la locul de muncă, oferit de un centru profesional recunoscut ”.

Citeste si:  Miami a egalat în finală câștigând meciul 2 la Denver, în ciuda celor 41 de puncte marca Nikola Jokic

Dacă fostul manager belgian ar decide să nu urmeze acest program, el nu va mai putea avea o nouă licență după suspendare și, prin urmare, nu va reveni la vechile sale funcții. „UCI salută această decizie, care stabilește un precedent important în materie de hărțuire sexuală”, a declarat organismul într-un comunicat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*