Florentino Pérez (Real Madrid): „Haaland sau Mbappé? Este nu fără Superligă ”

florentino perez

Florentino Pérez, președintele Real Madrid, a susținut că clubul său nu își va putea permite un atacant de calibru al lui Kylian Mbappé fără Superliga, competiția pe care a născut-o.

Miercuri seară, în programul El Larguero de la Cadena Ser, președintele Real Madrid, Florentino Pérez, a sugerat că clubul său nu va putea atrage jucători de mărimea atacantului norvegian de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, în această vară, sau Kylian Mbappé, aflat la sfârșit de contract la PSG, în 2022, cu o prelungire.

„Semnături precum Haaland sau Mbappé? Fără Superliga, acest lucru nu se va întâmpla, a spus Florentino Pérez. În această situație de pandemie, acest lucru nu se va întâmpla, nici pentru Real, nici pentru niciun alt club. Nu se va întâmpla, credeți-mă. Superliga a venit să compenseze pierderile economice din acest an. Avem nevoie de flux de numerar. În caz contrar, este în general imposibil. Dacă Mbappé nu vine în această vară, nimeni nu se va împușca. Oamenii știu cum este, ce fac și dacă lucrurile nu se întâmplă, este pentru că nu se pot întâmpla. „

Citeste si:  Fotbal: Ange Postecoglou a demisionat de la cârma Australiei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*