Fiica legendei din Columbia, Rene Higuita, pozează goală în timp ce își acoperă modestiile cu mănuși de portar

rene higuita

Pamela Higuita, care este fata fostului portar sud-american, s-a dezbrăcat pentru Marca, într-o ședință foto care a lăsat surprinși mulți fani ai social media.

Fotografia a fost făcută ca răspuns la faptul că tatăl ei a pozat într-un mod similar cu ani în urmă. Se știa că Rene Higuita avea o personalitate extraordinară atât pe teren, cât și în afara acestuia, lucru pe care l-a arătat cu o proprie ședință foto nud. Higuita a ajuns ca super-star la Cupa Mondială din Italia, în  1990, cu stilul său neortodox.

El va fi amintit cu mult drag pentru „Scorpion Kick”, o execuție care a avut-o în timpul unui amical împotriva Angliei pe stadionul Wembley în 1995. Când Jamie Redknapp a sutat încet spre poartă, în loc să prindă pur și simplu mingea, Higuita a decis să sară în aer, să-și ridice picioarele în spate și să scoată în mod acrobatic. Higuita a avut o lungă carieră de club în America de Sud, dar este cunoscut mai ales pentru cele 68 de selecții pentru Columbia și fiind implicat în echipa care a ajuns în finalele șisprezecimilor ale Cupei Mondiale dinn 1990.

Citeste si:  Marius Copil joacă astăzi la ATP Antwerp, contra lui David Goffin

1 trackback / pingback

  1. Fiica legendei din Columbia, Rene Higuita, pozează goală în timp ce își acoperă modestiile cu mănuși de portar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*