Fiica de 13 ani a lui Kobe Bryant se afla în elicopterul prăbușit

Veste care paralizează America sportivă, ajunge la puțin timp după ora 14.30 la New York: printre cele cinci victime ale accidentului unui elicopter prăbușit pe dealurile din Calabasas, o zonă nord-vestică din centrul orașului Los Angeles, se află și Kobe Bryant și fiica de 13 ani, Gianna Maria.

Numai sâmbătă seara a fost organizată cea de-a optsprezecea sărbătoare a carierei extraordinare a lui Kobe, depășită de LeBron James pe locul al treilea pe lista celor mai buni marcatori din NBA. Conform reconstituirii poliției din Los Angeles, care ar fi primit apelul de la un martor al accidentului de la ora 10.01 dimineața, ora Los Angeles, condițiile meteorologice ar fi fost deosebit de dificile, cu o ceață groasă care a perturbat vizibilitatea pilotului .

Zona accidentului nu este departe de centrul sportiv pe care Kobe l-a folosit pentru „Mamba Academy”. Încă nu este clar unde se îndrepta Bryant. Cu ceremonia Grammys programată pentru sfârșitul după-amiezii în Los Angeles, la Staples Center, sunt mulți care susțin că ar fi putut fi destinația celor cinci pasageri care au murit în tragicul accident, dar de către organizatorii evenimentului nu sosesc confirmări.

Citeste si:  Jon Dahl Tomasson a fost numit managerul lui Blackburn

NBA are în vedere cum să răspundă la tragedie, la început a părut posibil să amâne cele două meciuri de după-amiază, programate în Denver (Nuggets-Rock) și cealaltă în San Antonio (Spurs-Raptors), care în schimb vor fi organizate așa cum era de așteptat. . În aceste minute, Liga se hotărăște de posibilitatea amânării meciurilor programate la ora 18:00 (ora Americii de Est), o decizie va veni în curând.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*