Fanii Schalke anunță un protest: „Nu suntem un abator!”

fani schalke
Seria de titluri negative despre FC Schalke pare nesfârșită, cel puțin de la începutul crizei Corona. Acum, adepții fideli ai clubului tradițional au rămas fără răbdare. Diverse organizații de fani fac apel la toți membrii și prietenii clubului să se alăture unui lanț uman în jurul Schalke Arena.
Sâmbătă (27 iunie 2020) în cel mai bun timp din Bundesliga, între 15:30 și 17:15, cluburile de fani vor să arate un semn vizibil tuturor. Deviza sloganului: „Schalke nu este un abator! Împotriva dezasamblării clubului nostru!”.
Desigur, acest slogan este și o aluzie la dezbaterile actuale despre președintele consiliului de supraveghere, Clemens Tönnies. Potrivit multor fani ai Schalke, scandalul care înconjoară mogulul de carne de la Rheda-Wiedenbrück, care este puternic atacat din cauza faptului că peste 1.000 de angajați sunt infectați cu Corona din compania sa, este factorul care încununează numeroasele dispute interne și probleme externe.
Cu greu se pune problema așteptării din partea echipei, care nu a câștigat de 15 partide și este a doua cea mai proastă echipă din a doua repriză în spatele lui Paderborn.
Într-o scrisoare deschisă, Ultras Gelsenkirchen, care, la fel ca și alte grupuri de fani cu critici publice, s-a abținut recent de a critica numeroasele „nemulțumiri și decizii greșite”, a semnalat că atât Consiliul de administrație, cât și Consiliul de supraveghere au avut mai multe greșeli în trecutul recent. Comitetele și cei responsabili de club sunt cei „care acuză că asociația noastră de fani ridiculizează în fiecare săptămână, deci par să fi pierdut orice contact cu realitatea din Gelsenkirchen”.
Fanii Schalke nu pot înțelege că „marele și puternicul patron, din punct de vedere financiar FC Schalke are o cifră de afaceri anuală de 275 milioane de euro, a vorbit despre temeri existențiale după doar câteva zile de pauză în Bundesliga. A te distrage de la propriul eșec din nou, prin externalizarea discuțiilor este îndrăzneț șifără bun simț”.
Citeste si:  Pepe s-a reaccidentat la gamba

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*