Fabio Quartararo își dorește un motor mai ușor pentru următorul sezon MotoGP

Fabio Quartararo își dorește un motor mai ușor pentru următorul sezon MotoGP

Fabio Quartararo știe că Yamaha M1 nu are viteză maximă. Visează să o vadă ușurând câteva kilograme pentru sezonul MotoGP care începe pe 28 martie în Qatar.

Fabio Quartararo, care a fost inclus ca și pilotul oficial al echipei Yamaha la începutul acestei săptămâni, a comunicat inginerilor săi că dorește ca Yamaha M1 să sufere pierdere în greutate. El speră ca astfel să poată câștiga câțiva kilometri pe oră la viteză maximă. M1 a suferit de mai multe sezoane de un deficit structural din acest punct.

„Nu este o cerere personală, dar din punctul meu de vedere trebuie să lucrăm la aerodinamică și la greutatea mașinii. La rândul meu, mănânc sănătos, înainte de curse, încerc să mănânc cât mai puțin pentru a pierde, să zicem, o jumătate de kilogram, cred că motorul ar putea pierde puțin asta. Pentru că am limitele mele (are 63 kg pentru 1,73 m)” a declarat pilotul.

Citeste si:  Mbappe îşi prelungeşte contractul cu Paris Saint-Germain

„Cred foarte mult în ei și în proiect. Cred că vom avea o ”rachetă” pentru 2021. Este important să avem încredere în proiectul Yamaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte