Fabio Quartararo își dorește un motor mai ușor pentru următorul sezon MotoGP

Fabio Quartararo

Fabio Quartararo știe că Yamaha M1 nu are viteză maximă. Visează să o vadă ușurând câteva kilograme pentru sezonul MotoGP care începe pe 28 martie în Qatar.

Fabio Quartararo, care a fost inclus ca și pilotul oficial al echipei Yamaha la începutul acestei săptămâni, a comunicat inginerilor săi că dorește ca Yamaha M1 să sufere pierdere în greutate. El speră ca astfel să poată câștiga câțiva kilometri pe oră la viteză maximă. M1 a suferit de mai multe sezoane de un deficit structural din acest punct.

„Nu este o cerere personală, dar din punctul meu de vedere trebuie să lucrăm la aerodinamică și la greutatea mașinii. La rândul meu, mănânc sănătos, înainte de curse, încerc să mănânc cât mai puțin pentru a pierde, să zicem, o jumătate de kilogram, cred că motorul ar putea pierde puțin asta. Pentru că am limitele mele (are 63 kg pentru 1,73 m)” a declarat pilotul.

Citeste si:  Alfa Romeo prezintă noua mașină C41 pentru sezonul de Formula 1 2021, la Grand Theatre din Varșovia

„Cred foarte mult în ei și în proiect. Cred că vom avea o ”rachetă” pentru 2021. Este important să avem încredere în proiectul Yamaha.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*