Europa League: Lazio SS Roma – CFR 1907 Cluj 1-0 ( 1-0 )

O vreme perfecta pentru un meci de fotbal – plus 15 grade Celsius la ora meciului ! Din pacate pe un stadion cu o capacitate de 68 530 de locuri au luat loc doar 7228 spectatori ! CFR Cluj avand nevoie de un egal pentru a fi calificata matematic in primavara europeana !

Min .16 prima ocazie a meciului apartine echipei italiene -Adekanye trimite puternic un sut din voleu de la 12 m putin peste poarta clujenilor. Min. 25 se deschide scorul 1-0 pentru Lazio – gol Correa dupa o combinatie cu Adekanye- argentinianul ii pacaleste pe Peteleu si Boli trimitand lejer in poarta lui Arlauskis! Min. 27 prima ocazie CFR Cluj sut Burca putin pe langa poarta. Min. 38 – bara pentru CFR ! Djokovic suteaza in stalpul din stanga lui Proto ! Min. 41 bine angajat inspre poarta clujenilor Correa ajunge fata in fata cu Arlauskis dar nu nimereste spatiul portii! Fluier final al primei reprize – Lazio – CFR 1-0 – cu Lazio avand o posesie de 75 %!!

Min. 49 Jony executa pe langa o lovitura libera dela 16 m. Min. 50 Acerbi aproape de un autogol dar Proto reuseste sa respinga in corner ! Min. 54 ocazie CFR – Peteleu suteaza din interiorul careului de 16m, Proto respinge insa Omrani nu reuseste sa impinga mingea in poarta ! Min. 60 ocazie Lazio, Peteleu reuseste sa il deposedeze in ultima instanta pe L. Alberto aflat in pozitie foarte buna de a inscrie ! Min. 72 Omrani trage puternic de la 20 m, mingea trece putin pe langa poarta. Min 73 Proto respinge cu oarecari emotii sutul lui Camora. Min. 90 +2 o ultima ocazie de a egala pentru CFR – dar Cestor trimite putin pe langa vinclul portii aparata de Proto. – Fluier fina – 1-0 pentru Lazio care mai pastreaza sanse de calificare functie de jocul lor de la Rennes si de jocul rezultatelor ! Pentru CFR Cluj finala pentru calificare se va juca in Gruia la meciul cu Celtic – 12 decembrie – clujenii avand nevoie doar de un egal pentru a accede in primavara europeana !

Citeste si:  Redknapp si-a prelungit sederea la Birmingham

Lazio SS – Proto – Bastos , Vovara , Acerbi- Lazzari , Parolo , Cataldi , L. Alberto – Jony ( Lulic) , Adekanye , Correa ( 80 Patric ) . Antrenor – Simone Inzaghi

CFR Cluj – Arlauskis , Cestor , Boli , Burca , Camora – Deac ( 62 Bordeianu ) , Djokovic , Culio , Paun ( 64 Traore ) – Omrani , Peteleu ( 73 Susici ) Antrenor – Dan Petrescu

Foto si cronica: Sorin Dan Cârstea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*