Euro 2021: Atacantul scoțian Oli McBurnie se retrage

Euro 2021: Atacantul scoțian Oli McBurnie se retrage

Victimă a unei fracturi metatarsiene, în urmă cu o lună, internaționalul scoțian de la Sheffield United a trebuit să-și anunțe indisponibilitatea de a participa la Euro 2021.

„Sunt devastat să anunț că metatarsianul meu rupt mă împiedică să termin sezonul și să joc la Euro. Nu pot participa la acest turneu cu prietenii mei îmi frânge inima” a postat Oli McBurnie pe Twitter, în vârstă de 24 de ani și 12 selecții la națională.

Citeste si:  Fanii lui Djokovic amenință cu moartea tenismena Arina Rodionova după o glumă despre accidentarea numărului 1 mondial

Accidentat la mijlocul lunii aprilie, în timpul înfrângerii lui Sheffield United împotriva lui Arsenal (0-3), jucătorul scoțian suferă de o fractură în al cincilea metatarsian al piciorului. Antrenorul Scoției, Steve Clarke, care a pierdut și mijlocașul Kenny McLean săptămâna trecută, din cauza unei accidentări la genunchi, urmează să își comunice echipa miercuri. Absență de la Euro din 1996, Scoția joacă pe 14 iunie împotriva Cehiei în Hamden Park.

 

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.