Euro 2012: Grupa C, Spania si Italia se califica in sferturi

Reprezentativa Spaniei s-a impus asupra Croatiei in ultima etapa a Grupei C de la Euro 2012, si s-a calificat in sferturi alaturi de Italia, care s-a impus asupra Irlandei multumita golurilor lui Cassano si Balotelli.

Italia va reveni pe gazon duminica 24 iunie impotriva primei clasate din Grupa D, care se va conoaste in aceasta seara. In schimb, Spania va evolua sambata impotriva secundei din aceeasi grupa.

Etapa disputat ieri seara a fost destul de emotionanta, intrucat doar pe finalul meciurilor s-a aflat care dintre cele 3 echipe (Spania, Italia si Croatia, Irlanda fiind deja eliminata) s-ar fi calificat in sferturi. Chiar si Campioana Mondiala si Europeana in exercitiu a suferit, ocupand mult timp locul 2 al Grupei deoarece Italia conducea cu 1-0 iar Spania se afla la 0-0 cu Croatia.

In ciuda faptului ca Spania a dominat meciul cu Croatia, ibericii nu au reusit sa inscrie pana pe final, iar in cazul in care adversarii lor ar fi inscris, Spania ar fi fost eliminata de la Euro 2012.

Citeste si:  Incert circuitul de la New Jersey pentru 2013

Si Italia a trecut prin momente dificile odata ce a inscris reprezentativa Spaniei, deoarece in cazul in care Croatia ar fi egalat, Italia ar fi trebuit sa-si faca valiza si sa paraseasca competitia.

Pana la urma s-au calificat echipele cele mai tari si cele mai bine cotate la casele de pariuri online, insa si Croatia a fost una dintre marele protagoniste a acestei editii ale Campionatului European.

In grupa A s-au calificat in sferturi Grecia si Republica Ceha, in timp ce cele doua reprezentative calificate din grupa B sunt Germania si Portugalia.

Urmariti aici ultimele rezultate de la Euro 2012 si ultimele rezultate liga 1.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*