Eugenie Bouchard explică de ce preferă să nu se întâlnească cu cineva din lumea tenisului

Eugenie Bouchard recunoaște că preferă să se întâlnească cu cineva din afara lumii tenisului pentru că crede că ar fi „atât de mult tenis” dacă ar începe să se întâlnească cu un coleg profesionist. Cel mai recent, Bouchard a avut o relație cu jucătorul NFL Mason Rudolph.

La începutul acestui an, s-a anunțat că Bouchard și Rudolph au decis să pună capăt relației lor. „Ei bine, aș spune, cu siguranță, nu mi-aș dori să mă întâlnesc cu cineva din lumea tenisului pentru că ar fi atât de mult tenis, ca și cum ar fi non-stop. Pe de o parte, probabil că ar relaționa cu tine mai mult decât oricine, dar, pe de altă parte, este ca și cu prietenii mei. Prietenii mei sunt în mare parte necunoscători de tenis și îmi place să trimit mesaje sau să sun pe cineva și să vorbesc despre lucruri total diferite decât tenisul, deoarece toată ziua mea este tenis, așa că simt că același lucru s-ar aplica și în cazul întâlnirilor”, a spus Bouchard pe podcastul Golf, Mostly.

Citeste si:  Preşedintele Federaţiei ruse de atletism a demisionat

„Cineva atletic este, evident, ideal. Respectuos, dar și încrezător. Cred că încrederea este foarte atractivă și cineva care este amuzant, personalitatea contează. După un timp, aspectul se estompează, iar dacă acesta este cineva care va fi cineva în viitor, atunci trebuie să vă faceți unul pe altul să râdeți și să fiți prieteni”, a dezvăluit Bouchard.

Un sezon de tenis durează 11 luni și a fi un jucător de tenis profesionist este un job pe tot parcursul anului. Din această cauză, Bouchard admite că uneori poate fi un pic dificil pentru ea să socializeze sau să meargă la întâlniri. „Poți să fii normal, să socializezi, să mergi la mai multe întâlniri decât de obicei, dar în mod normal este foarte greu. Acum uite, voi fi pe drum o lună și voi fi doar în camera mea, făcând room service, voi petrece mult timp cu antrenorul meu, așa că asta prevăd pentru luna viitoare”, a explicat Bouchard.