Erik ten Hag, viitorul antrenor al echipei Manchester United

Olandezul Erik ten Hag va fi antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United începând din această vară, urmând să-l înlocuiască pe actualul manager interimar, germanul Ralf Rangnick, la finalul sezonului, a anunţat joi clubul din Premier League.

Erik ten Hag, în vârstă de 52 de ani, pregăteşte în prezent formaţia Ajax Amsterdam, actualul lider al campionatului Olandei. El a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea de pe Old Trafford, cu o opţiune pentru un sezon suplimentar.

„Manchester United este încântat să anunţe numirea lui Erik ten Hag ca manager al primei echipe masculine, sub rezerva exigenţelor legate de viza de muncă, de la sfârşitul acestui sezon şi până în iunie 2025, cu opţiune de prelungire pentru încă un an”, precizează clubul Manchester United într-un comunicat.

Citeste si:  Mama lui Neymar se intâlneste cu un tânăr de 22 de ani, dupa ce s-a despartit de sotul ei  

„Este o mare onoare să fiu numit antrenor al lui Manchester United şi sunt foarte încântat de provocarea care urmează. Cunosc istoria acestui mare club şi pasiunea fanilor şi sunt absolut hotărât să dezvolt o echipă capabilă să ofere succesul pe care îl merită”, a afirmat Erik ten Hag, citat de site-ul oficial al clubului englez.

Conform presei britanice, Manchester United a acceptat să plătească compensaţii de aproximativ 2,5 milioane de lire sterline clubului Ajax Amsterdam, pentru a-i convinge pe oficialii acestei grupări să-i elibereze pe Erik ten Hag şi pe secundul acestuia, Mitchell van der Gaag.
AGERPRES