Englezul Phil Neville, noul antrenor al echipei Portland Timbers

Clubul Portland Timbers, din Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS), a anunţat luni angajarea în postul de antrenor a fostului internaţional englez Phil Neville, informează EFE.

Neuville, fostul fundaş al echipei Manchester United, a fost selecţionerul naţionalei feminine a Angliei între 2018 şi 2021, iar în ultimii doi ani a pregătit formaţia Inter Miami, de care s-a despărţit în această vară, înaintea sosirii starului argentinian Lionel Messi.

Portland Timbers l-a concediat în luna august pe venezueleanul Giovanni Savarese, iar de atunci interimatul a fost asigurat de Miles Joseph.

Citeste si:  Jermaine Jones suspendat sase etape pentru accidentarea lui Marco Reus

Echipa din nord-vestul Statelor Unite nu s-a calificat în play-off, după ce s-a clasat doar pe poziţia a zecea în Conferinţa de Vest a Major League Soccer.

„Sunt foarte încântat de provocare şi, din primul moment în care am întâlnit corpul tehnic, mi-a fost clar că era oportunitatea potrivită pentru mine, clubul şi oraşul potrivit pentru mine”, a precizat Phil Neville într-un comunicat difuzat de Timbers.
AGERPRES