Emma Răducanu nu va face parte din echipa Marii Britanii la Billie Jean King Cup

emma raducanu

Emma Răducanu nu va face parte din echipa de tenis a Marii Britanii care va juca în acest an în competiţia Billie Jean King Cup, a anunţat căpitanul-antrenor al echipei, Anne Keothavong, menţionând doar că aceasta este „indisponibilă”, scrie Reuters.

Echipa Marii Britanii va înfrunta Franţa în calificări.

Răducanu, 20 de ani, s-a retras în octombrie anul trecut din echipa Marii Britanii care a jucat în BJK Cup din cauza unei probleme la încheietura mâinii.

Marea Britanie a ajuns în semifinale la Glasgow în noiembrie, unde a fost învinsă de Australia.

„Sunt bucuroasă să nominalizez aceeaşi echipă ca cea pe care am avut-o cu patru luni în urmă, la Glasgow, unde ne-am descurcat atât de bine”, a punctat Keothavong.

Citeste si:  Stefanos Tsitsipas a aflat de moartea bunicii cu câteva minute înainte de finala French Open

Harriet Dart (locul 109 WTA), Heather Watson (140), Katie Boulter (151) şi jucătoarele de dublu Alicia Barnett şi Olivia Nicholls au fost convocate pentru meciul de pe 14-15 aprilie, ce va avea loc la Coventry.

„Harriet ne-a arătat de ce este capabilă învingând jucătoare precum (Paula) Badosa şi (Ajla) Tomljanovic. Katie şi Heather au experienţa acestei competiţii. Deşi Emma nu este disponibilă pentru acest meci, aşteptăm cu nerăbdare să revină în viitorul apropiat”, a mai spus Keothavong.

Finala BJK Cup va avea loc în noiembrie. AGERPRES