Emma Răducanu accelerează revenirea la tenis cu wild card la Miami Open

emma raducanu

Emma Raducanu a primit un wildcard pentru Miami Open, la sfârșitul acestei luni.

Britanica nr. 1, aflată în prezent pe locul 80, și-a făcut debutul la turneul din Florida, unul dintre cele mai mari din tururile WTA și ATP, anul trecut, pierzând meciul de deschidere în fața cehei Katerina Siniakova.

Răducanu se alătură colegului ei, fost campion de US Open, Dominic Thiem, pentru a primi un wild card pentru evenimentul, care va începe pe 19 martie, iar directorul turneului James Blake a spus: „Suntem bucuroși că putem să-i adăugăm pe Emma și Dominic pe terenurile Miami Open. Amândoi acești jucători au arătat ce este nevoie pentru a câștiga cele mai mari turnee din lume și așteptăm cu nerăbdare să-i primim la Miami pentru a concura pentru titlul de aici, în câteva săptămâni.”

Citeste si:  Australian Open în haos, deoarece managerul de biosecuritate demisionează cu doar câteva săptămâni înainte de turneu

Răducanu, care a depășit o accidentare la gleznă pentru a concura la Melbourne, urma să joace la ATX Open din Texas săptămâna aceasta, dar s-a retras din cauza unei crize de amigdalite.