Dulgheru și Bara au ajuns în sferturile de la Contrexeville

alexandra dulgheru

Alexandra Dulgheru revine la Contrexeville, turneu pe care l-a câștigat în 2015, iar acum a ajuns în sferturi, împreună cu Irina Maria Bara, turneu dotat cu premii de 100,000 de dolari.

Datorită accidentărilor repetate, Alexandra Dulgheru a fost nevoită să reia de la zero turneele ITF, în această săptămână ajungând în Franța, la Contrexeville, unde organizatorii i-au acordat un wildcard, având în vedere că acest turneu l-a câștigat acum doi ani. În turul secund al turneului desfășurat pe zgură, Dulgheru a întâlnit-o pe rusoaica Anastasya Komardina, locul 178 WTA, pe care a învins-o cu scorul de 6-3 6-2. În turul următor, Alexandra o va întâlni pe favorita numărul trei a turneului, rusoaica Evgeniya Rodina, locul 80 WTA. Alexandra Dulgheru este pe locul 358 WTA dar punctele acumulate acum o vor urca în clasament.

Citeste si:  Irina Begu renunță la colaborarea cu staff-ul tehnic din ultimii cinci ani

Tot la Contrexeville se află și Irina Maria Bara, ea a dispus de tiwaneza Hsu Hsieh, 31 de ani, locul 118 WTA, cu scorul de 3-6 6-1 6-4. În sferturi, bihoreanca o va întâlni pe favorita numărul unu, Johanna Larsson.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*