Dominic Thiem a fost testat pozitiv la Covid-19 la revenire

dominic thiem

Bătut le revenirea pe teren, în primul tur al Marbella Challenger de marți, austriacul Dominic Thiem este din nou oprit pentru câteva zile, după ce miercuri a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Este cu siguranță o revenire foarte complicată pentru fostul nr. 3 mondial, Dominic Thiem. Bătut brusc de Pedro Cachin (6-3, 6-4), marți în primul tur al Marbella Challenger, care a marcat marea sa revenire în circuit după nouă luni de absență pentru a trata o accidentare la încheietura mâinii drepte, austriacul este din nou oprit. în recuperare. Doar pentru câteva zile, a priori. Câștigătorul US Open 2020 a fost într-adevăr testat pozitiv pentru Covid 19 miercuri dimineață. „În ultimul timp, se pare că vestea bună nu durează mult…”, comentează el, filosof, în primele cuvinte ale comunicatului său de presă de miercuri.

Într-o formă proastă în miezul nopții și încă nu la cel mai bun moment când s-a trezit, Dominic Thiem a făcut mai întâi un test de antigen dimineața, care s-a dovedit a fi pozitiv, ceea ce, prin urmare, se pare, a fost confirmat de un PCR test, pe care austriacul plănuise să îl facă puțin mai târziu în cursul zilei, pentru a evalua încărcătura virală și a putea lua în considerare o revenire pe teren. „După cină aseară am început să nu mă simt foarte bine și nu am avut o noapte bună. După ce am dezvoltat simptome ușoare, am decis să fac un test în această dimineață, care a ieșit pozitiv pentru Covid-19”, a spus el în declarație.

Citeste si:  S-au tras sferturile de finală din Champions League

Austriacul, care intenționa să profite de acest weekend andaluz pentru a adăuga câteva puncte de muncă înainte de a se implica la turneul de la Marrakech, de lunea viitoare, unde a primit o invitație, va trebui să se oprească pentru câteva zile. „Acum trebuie să aștept și să văd cum evoluează”, spune el. Nu s-a luat încă o decizie cu privire la participarea sau nu la ATP 250 marocan, care rămâne în așteptare.