Djokovic va organiza un turneu în mai multe ţări din Balcani

Djokovic va organiza un turneu în mai multe ţări din Balcani

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, va organiza începând de la mijlocul lui iunie un turneu în mai multe ţări din Balcani, prima competiţie de acest gen după ce sezonul de tenis a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Adria Tour” va avea loc între 13 iunie şi 5 iulie în Serbia, Croaţia, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina, a anunţat vineri echipa de relaţii publice a lui Djokovic într-un comunicat.

Austriacul Dominic Thiem, locul 3 mondial, şi bulgarul Grigor Dimitrov (N.19) vor fi printre cei care vor participa la turneu alături de sârb.

Turneul va debuta la Belgrad şi se va încheia la Sarajevo cu meciul demonstrativ dintre Djokovic şi bosniacul Damir Dzumhur. Sumele strânse vor fi destinate unor organizaţii caritabile.

Citeste si:  Naomi Osaka se retrage din Stuttgart Open, pentru a începe sezonul terenului de zgură „puțin mai târziu”

Organizatorii au precizat că încă nu a fost decis dacă turneul va fi deschis publicului sau va fi difuzat doar la televizor.

Aceste ţări din Balcani au fost relativ cruţate de pandemia de Covid-19 şi au înregistrat mai puţin de 20.000 de cazuri şi 650 de decese, într-o regiune cu circa 22 de milioane de locuitori.

Circuitele ATP şi WTA, întrerupte de la mijlocul lui martie, vor rămâne îngheţate până la sfârşitul lui iulie, au anunţat săptămâna trecută instanţele tenisului. AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte