Daniela Dodean a debutat cu o victorie la Europene

Astăzi a început, în Luxemburg, Campionatul European pe echipe la tenis de masă, competiţie la startul căreia s-au aliniat şi reprezentativele României.

Arădeanca Daniela Dodean-Monteiro, legitimată la CSM Arad şi Saint Quentin (Franţa), e jucătoare de bază în naţionala feminină a ţării noastre, din rândul căreia mai fac parte Eliza Samara, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu și Adina Diaconu. “Tricolorele” pregătite de Viorel Filimon au debutat, deja, la Europene, cu o victorie importantă în grupa B, 3-0 cu Olanda. Samara a deschis seria victoriilor, 3-0 la seturi (3, 3, cu asiatica Li Jie, Dodean a învins-o cu 3-1 (-7, 10, 8, 6) pe Britt Eerland, iar mezina Szocs a câştigat ceva mai greu, 3-2 (7, -9, -8, 7, 6) cu Kim Vermaas.

Citeste si:  Sirigu a fost imprumutat la Osasuna
Succes cu care România a făcut un pas mare spre calificarea în faza următoare a competiţiei. Româncele au meci şi diseară, ora 20 (ora locală), cu Cehia, din grupă mai făcând parte şi reprezentativa gazdă, Luxemburg.

Echipa masculină a României este formată din Adrian Crișan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristian Pletea și Rareș Sipos. Antrenorul “tricolorilor” e Andrei Filimon. Băieții joacă în grupa D, alături de Franţa, Polonia şi Ucraina. Primul meci este astăzi, la ora 17.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*