Cura lui Pioli funcționează, iar rossoneri joacă cel mai bun joc al anului împotriva lui Juventus

Trei goluri pentru Lazio, patru pentru Juve. AC Milan sunt arbitri imparțiali ai Seriei A. Împotriva liderilor, rossoneri joacă cel mai bun meci al anului (după câțiva ani, ca să fiu sincer) imediat după ce a riscat să fie copleșiți de adversar. La 0-2, tăcerea unui stadion gol de 80.000 de persoane este și mai asurzitoare, dar acestia marcheaza de doua ori la inceputul celei de-a doua reprize si se gandesc la obisnuita plimbare dărâmă apărarea adversarului, puternic motivați de știrile de la Lecce (Lazio a pierdut cu 2-1). În acel moment, bianconeri au 10 puncte înaintea urmăritorului.

Dar cei de la Milan sunt cea mai bună formă din ligă. Cura Pioli funcționează. „Acesta este în sfârșit Milan-ul pe care mi-l doresc”, a spus antrenorul în ajunul meciului. Așteptând Genova-Napoli și Roma-Parma, Diavolul urcă singur pe locul cinci și are timp să se întrebe despre viitor. Da, pentru că scorul net împotriva lui Juve vine în ziua în care se anunță sosirea lui Rangnick din Germania, și banca lui Pioli pare tot mai cutremurătoare. 4-2 te obligă să-ți regândești planurile de viitor. Chiar avem nevoie de o altă revoluție? Poate exista un spațiu pentru Pioli în planurile CEO-ului Gazidis? Tehnicianul continuă pe drumul său. Ar fi jenant să-l demit dacă jucătorii săi continuă să joace așa și să intre în Europa League prin ușa din spatele locului al cincilea.

Citeste si:  Bacsinszky joaca in sferturi cu Mladenovici

„Până de curând, clasamentul nu reflecta valoarea noastră, așa că nu ne-am îngrijorat niciodată, analizează antrenorul care a preluat de la Giampaolo după începutul prost al campionatului -. Stăm deosebit de bine mental. Sunt fericit, chiar dacă nu am făcut încă nimic. Următoarele curse vor fi solicitante, ne gândim deja la Napoli. Să ne amintim: încă nu am făcut nimic „.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*