Cum se pariaza pe cornere

Pariurile pe meciurile de fotbal sunt de departe cele mai populare pariuri sportive in aproape toata lumea, exceptie facand probabil doar Statele Unite ale Americii. Din dorinta de a-si mari sansele de reusita, dar si de a-si divesifica tipurile de pariuri selectate, tot mai multi pasionati apeleaza la diverse pronosticuri interesante atunci cand pariaza pe fotbal.

Una dintre selectiile care devin tot mai populare este reprezentata de pariurile pe cornere la fotbal, pe care daca ajungi sa le stapanesti cum trebuie si sa le alegi inteligent poti sa obtii rezultate foarte bune pe termen lung din punct de vedere al castigurilor inregistrate. In cele ce urmeaza iti voi prezenta tot ceea ce trebuie sa stii despre pariurile pe cornere.

Ce sunt pariurile pe cornere?

Pronosticurile pe cornere reprezinta un tip de pariu mai special disponibil pentru meciurile de fotbal. Daca in urma cu mai mult timp pronosticurile pentru evenimentele din fotbal se rezumau la rezultatul final sau eventual la numarul de goluri marcate in meci, acum optiunile sunt mult mai diversificate, iar pariurile pe cornere reprezinta o optiune foarte utila si apreciata de catre jucatori.

Daca pariezi pe cornere la un meci de fotbal atunci te vor interesa doar loviturile de colt executate. Tine cont de faptul ca daca un corner este acordat, dar nu este si executat (din diverse motive, precum intreruperea meciului de catre arbitru, revenirea asupra deciziei initiale etc.), atunci el nu va fi socotit pentru validarea pariurilor.

Este posibil ca pariurile pe cornere sa nu le gasesti disponibile chiar pentru orice meci de fotbal, insa pentru cele mai populare evenimente ele cu siguranta vor fi in oferta. De asemenea, poti sa pariezi chiar si live pe cornere, ceea ce pentru multi reprezinta un mare avantaj, fiindca daca urmaresti cu atentie un meci de fotbal poti sa alegi pariuri pe cornere profitabile.

Unde poti sa joci pariuri pe cornere online?

Nu toate casele de pariuri de pe internet au introdus inca in oferta pariurile pe cornere. E drept insa ca toti operatorii fac in ziua de astazi progrese in ceea ce priveste imbunatatirea ofertei de pariuri.

Daca te intereseaza sa ai la dispozitie o oferta bogata de pariuri pe cornere, atat pre-meci, cat si live, atunci poti alege cu incredere agentia online Gets Bet, una foarte apreciata in randul jucatorilor romani.

Mai mult, pe langa o oferta de pronosticuri excelenta, introducand un cod bonus la Gets Bet poti sa beneficiezi si de bonusuri si promotii foarte utile, care iti vor aduce diverse beneficii pe platforma – bani in plus la buget, pariuri gratuite si altele.

Citeste si:  Hubocan a fost imprumutat la Trabzonspor

Tipuri de pariuri pe cornere

Consider ca este util sa afli si care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe cornere, astfel incat sa stii la ce sa te astepti atunci cand rasfoiesti oferta legata de astfel de pronosticuri:

  • Cornere Peste/Sub – este cel mai popular tip de pariu pe cornere si vei paria pe faptul ca o anumita linie de cornere setata de agentie va fi depasita sau nu
  • Cornere prima repriza Peste/Sub – similar optiunii de mai sus, vei putea paria si pe numarul total de cornere executate in prima repriza a meciului
  • Cornere echipa Peste/Sub – de asemenea poti sa mizezi si pe cornerele executate de una dintre echipele implicate in meci
  • Primul corner – aici pariezi pe echipa care consideri ca va executa prima lovitura de colt a meciului
  • Interval cornere – ai la dispozitie mai multe intervale de cornere (de exemplu 9-11, 12-14 etc.) si tu trebuie sa alegi intervalul in care crezi ca se va incadra numarul total de cornere din meciul respectiv
  • Handicap cornere – mizezi pe echipa care consideri ca va executa cele mai multe lovituri de colt si poti chiar sa apelezi la handicap in acest sens
  • Primul la X cornere – exista mai multe linii la aceasta optiune si practic trebuie sa pariezi pe echipa care crezi ca va ajunge prima la un anumit numar de lovituri de colt executate

Acestea sunt cele mai populare tipuri de pronosticuri pe cornere, insa bineinteles ca pe langa ele vei intalni multe alte selectii interesante. La pariurile live poti juca, de exemplu, pe pronosticul “Urmatorul corner”, pariind pe echipa care crezi ca va executa urmatoarea lovitura de colt, pe numarul de cornere executate intr-un anumit interval de timp si alte asemenea selectii.

Concluzionand, pariurile pe cornere reprezinta o optiune utila si interesanta pentru meciurile de fotbal. Daca te informezi corect cu privire la aceste tipuri de pronosticuri si inveti sa analizezi corect un meci de fotbal in acest sens, atunci pariurile pe cornere iti pot aduce castiguri bune pe termen lung, asta pe langa o experienta de pariere inedita.