Crystal Palace v Chelsea preview

Crystal Palace v Chelsea preview

Probleme pentru Crystal Palace în meciul pe care îl va juca pe Sealhurst Park contra unei candidate la lupta pentru evitarea retrogradării din Premier League, Chelsea, va fi nevoită să joace fără un marcator de valoare, Yohan Cabaye.
Mijlocașul este suspendat pentru acest meci și va sta pe tușă alături de Connor Wickham și Yannick Bolasie iar din aceste zile ”Vulturii” au rămas și fără atacantul Patrick Bamford care a decis să scurteze perioada de împrumut și să se întoarcă la Chelsea. Accidentați rămân Bakary Sako și Dwight Gayle.
Guus Hiddink se poate baza pe Diego Costa, care revine după o suspendare, iar Gary Cahill, după o ușoară accidentare la gleznă, este apt pentru intrarea pe teren. Radamel Falcao rămâne în afara jocului iar colegul său de atac, Loic Remy, este puțin probabil să fie utilizat, datorită unei accidentări.

Citeste si:  Fotbalul britanic este anulat în acest weekend!
La capitolul statistici să consemnăm moralul bun al gazdelor, care au o singură înfrângere în ultimele nouă partide, iar ultimele cinci partide dintre cele două echipe s-au încheiat cu scoruri strânse, diferența fiind de un singur gol.
Meciul va începe la ora 15.30.

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’red_light’ /]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte