Cleveland Browns și LA Rams plasează jucătorii pe listele COVID înaintea jocurilor cheie din NFL

Cleveland Browns îi plasează pe cornerback-ul Denzel Ward și pe linebacker-ul Malcolm Smith pe lista COVID înaintea jocului crucial împotriva Pittsburgh Steelers. LA Rams adaugă un defensiv, Michael Brockers, la lista lor COVID pentru NFL.

Pregătirile celor de la Cleveland Browns pentru finalul sezonului regulat au avut o nouă lovitură, echipa neputând să se antreneze joi, după ce încă doi jucători au dat rezultate pozitive la COVID-19.

Browns, care își pot câștiga primul loc în play-off în 17 ani, câștigând contra rivalulului Pittsburgh Steelers, au declarat că se or antrena de la distanță pentru restul zilei și vor spera pentru o redeschide în ziua de Anul Nou, după ce fundașul Denzel Ward și fundașul Malcolm Smith au fost adăugați pe lista COVID-19 a echipei.

„Având în vedere rezultatele pozitive ale testelor de astăzi și după consultarea cu NFL, am decis să păstrăm locația noastră închisă pentru o zi”, au spus cei de la Browns, într-un comunicat.

Browns a fost fără primii patru receiver pentru jocul de duminica trecută, deoarece toți au fost plasați pe lista de rezervă COVID-19, pentru că au fost considerați contacte strânse cu risc ridicat cu un alt jucător care a dat rezultate pozitive.

Citeste si:  Eroul Superbowl-ului din 2016 se retrage din activitatea sportivă!

Cei patru receiver, Rashard Higgins, KhaDarel Hodge, Jarvis Landry și Donovan Peoples-Jones, alături de fundașul Jacob Phillips, au fost reactivați joi.

Între timp, Los Angeles Rams a trebuit să adauge un alt jucător cheie pe lista COVID-19, înaintea unui meci cheie săptămâna 17 cu Arizona Cardinals, pe fundașul defensiv Michael Brockers obligat să se alăture listei lungi. Cooper Kupp mai este pe listă, conform Field Level Media. În timp ce Kupp a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și nu va juca duminică, nu există nicio indicație dacă Brockers a dat test pozitiv sau a fost în contact strâns cu cineva care a făcut-o.

Rams va fi deja fără quarterback-ul Jared Goff, care a fost operat săptămâna aceasta pentru o leziune la degetul mare care a avut loc în timpul înfrângerii de duminică la Seattle. John Wolford, care nu a dat niciodată o pasă într-un joc NFL, va începe împotriva Cardinals pentru un loc de playoff.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*