Chelsea: adio Villas-Boas

Stiri sportive: Tehnicianul portughez, angajat vara trecuta in locul lui Carlo Ancelotti a fost concediat ieri dupa infrangerea suferita in meciul de sambata cu West Bromwich. Clubul a declarat: „Din pacate rezultatele si performanta echipei nu au fost satisfacatoare”.

Clubul londonez a dat publicitatii concedierea lui Villas-Boas intr-o nota pe propriul site. ”Din pacate, rezultatele si performanța echipei nu au fost satisfacatoare si nu sunt semne de imbunatațire in acest moment cheie a sezonului”, a explicat clubul intr-o nota. „Clubul ii multumeste antrenorului pentru munca sa si isi exprima parerea de rau pentru incheierea prematura a relatiei”.

Echipa este antrenata acum de Roberto Di Matteo, antrenorul secund a lui Chelsea si fost fundas al echipei. „Echipa este inca in fazele finale din Liga Campionilor si Cupa Angliei și mizeaza sa ajunga in primele patru pozitii ale clasamentului Premier League si sa fie cat mai competitiva posibil. Din acest motiv, conducerea a reținut ca aceasta schimbare a fost în interesul clubului.  Roberto Di Matteo a fost numit primul antrenor al echipei pana la sfarsitul sezonului”.

Chelsea ocupa locul 5 al clasamentului, la -3 de Arsenal (3°) si -20 de liderul Manchester City.

Citeste si:  Golden State Warriors este din nou campioana NBA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*