Ce este opțiunea Cashout oferită de casele de pariuri sportive online?

Casa de pariuri BETANO este una dintre agențiile de top care îți dă posibilitatea să închizi un pariu aflat în desfășurare prin opțiunea Cashout. Este o opțiune care te poate salva, cu condiția să urmărești meciul pe care pariezi. Dacă nu i-ai acordat atenție până acum, te sfătuiesc să citești acest articol.

Cred că cel mai bine pot explica ce înseamnă Cashout prezentând câteva exemple de situații în care poate fi folosită:

  1. Echipa pe care ai pariat conduce la limită, dar are dificultăți în a menține avantajul pe tabela de marcaj. Este dominată cu autoritate de adversar și ești aproape sigur că va primi gol. Dacă dai Cashout, suma de bani câștigată depinde de șansele reale de câștig ale pariului în momentul în care acesta este închis. Cu cât ești mai aproape de minutul 90, cu atât profitul este mai mare.

Să spunem că joacă FCSB cu Dinamo. Pui 100 de lei pre-meci pe victoria gazdelor, care are cota 2.20, deci poți avea un câștig maxim de 220 de lei. Dacă FCSB conduce cu 1-0 în minutul 60, dar Dinamo devine foarte periculoasă, poți închide pariul. Probabil că în acel moment vei avea un câștig de 130 de lei. Dacă îl închizi în minutul 70 fără ca Dinamo să fi egalat, probabil că vei avea un câștig de 150 de lei. În minutul 80, câștigul poate fi 180 și tot așa.

  1. Echipa pe care ai pariat conduce la limită, dar rămâne în inferioritate numerică. Ți-e teamă că nu va reuși să mențină avantajul și închizi pariul. Chiar dacă suma este mai mică decât cea trecută pe bilet, măcar ai un profit. Nu ești pe minus.

Cel mai bun exemplu

  1. Echipa pe care ai pariat își majorează avantajul. Nu e un pericol iminent să pierzi pariul, dar nu vrei să mai ai emoții până la final, mai ales că la acel scor profitul este unul destul de bun. Știi cum se spune, „mingea e rotundă”. E păcat să pierzi niște bani pe care îi ai în mână. Revin la cele două echipe, FCSB și Dinamo, și nu pot să nu mă gândesc ce a fost în inima celor care pariaseră pe victoria lui Dinamo și nu au închis pariul în minutul 80 în returul sezonului 2017-2018, când „câinii” conduceau cu 2-0. FCSB a redus din diferență în minutul 84 și a egalat în 90+3!
  2. Ai pus pariu pre-meci pe victoria lui FC Barcelona și afli că vor lipsi jucători importanți. De exemplu, că nu joacă Messi și Suarez într-o partidă dificilă din Liga Campionilor. Poți închide pariul chiar înainte să înceapă meciul. Vei pierde o parte nesemnificativă din miza plasată.
  3. Tot în spiritul limitării pierderilor este și următoarea situație: echipa pe care ai pariat nu conduce, dar rămâne în inferioritate numerică. Dacă apelezi la Cashout, poate recuperezi jumătate din miză. Desigur, este posibil ca echipa să învingă chiar și în inferioritate, dar asta e altă discuție. Nu este în avantajul tău să abuzezi de această opțiune. Analizează foarte bine direcția în care merge jocul și închide pariul doar atunci când ești absolut convins că se va întâmpla ceva defavorabil.
Citeste si:  Kane declara forfait contra lui ManU

Ai nervii tari?

  1. Ai jucat un pariu multiplu și mai este un singur meci de jucat. Toate selecțiile decise până în momentul respectiv sunt câștigătoare. Poți da Cashout și vei avea un câștig bun. Dacă ai nervii tari, poți aștepta până când rezultatul îți va fi favorabil și în ultimul meci, caz în care profitul parțial va fi apropiat de cel final.
  2. Ai jucat pe un număr mare de goluri marcate, însă condițiile meteo transformă suprafața de joc într-una aproape impracticabilă. În asemenea situații, e foarte puțin probabil să se mai înscrie multe goluri, deci este indicat să dai Cashout.

Fiecare casă de pariuri are propriul regulament. Este posibil ca opțiunea să nu fie oferită pentru toate evenimentele și pentru toate tipurile de pariuri. Când activezi opțiunea de pariere, se va afișa dacă pariul este eligibil pentru Cashout.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*