Câștigi prea mult și te-au limitat agențiile de pariuri online? Iată cum poți preveni asta!

Dacă ești unul dintre pariorii de succes, în primul rând te felicităm, dar în al doilea rând te invităm să-ți observi mai bine comportamentul pe care l-ai avut în relația cu respectiva agenție de pariuri online, pentru că este foarte posibil să fi ajuns într-o astfel de situație dintr-un alt motiv decât cel pe care ți-l imaginezi. Casele de pariuri limitează anumiți jucători, însă motivele sunt foarte diferite și au foarte rar de-a face cu profitabilitatea jucătorilor. Jucătorii care sunt limitați au un comportament dubios, chiar dacă nu își dau seama de acest lucru. De aceea, îți recomandăm o serie de sfaturi pe care să le aplici pentru a nu declanșa alertele operatorilor de jocuri de noroc de pe internet.

Nu deveni un vânător de promoții

Dacă tot ce faci odată ce te înregistrezi la un nou operator este să încerci să rulezi bonusul, după care nu-ți mai lași nici măcar loc de bună ziua, este posibil să intri pe o listă neagră. Spre exemplu, dacă vrei să iei bonusul Netbet, asigură-te că ai un comportament normal și că pariezi de distracție și nu doar pentru a rula cât mai repede bonusul. Dacă retragi întreaga sumă din cont după rularea bonusului de fiecare dată s-ar putea să fii limitat. Încearcă să retragi mai puțin și mai des. Citește și următorul punct…

Nu juca pariuri sigure

Aici nu ne referim la ponturi cu cote mici, ci la metoda numită Sure Betting sau Arbitrage Betting. Nu de puține ori se întâmpla ca pariorii să joace astfel de pariuri contrare la mai multe agenții în tentativa lor de a rula bonusuri. Totuși, este bine-cunoscut faptul că toți operatorii de pariuri sportive se opun acestor practic, fie că au trecut acest lucru în regulament, fie că nu. Așa că data viitoare când vei recurge la o astfel de procedură trebuie să fii conștient de faptul că te vei putea trezi cu contul limitat.

Nu paria online de la conexiuni publice de internet

Dacă vei folosi același IP precum alți utilizatori ai unui operator, contul tău va fi marcat, urmărit și posibil, limitat. Agențiile de pariuri online acordă o ofertă per IP, adresă sau familie, așa că trebuie să te ferești de astfel de situații care îți pot genera neplăceri. Nu paria fiind conectat la Wi-Fi în locuri publice, ci folosește mai bine internetul GSM. Interesant este că și pariind de acasă te poți confrunta cu o astfel de problemă, chiar dacă nu se întâmplă foarte des: dacă nu ai un IP fix, atunci când resetezi rooter-ul sau computerul (dacă ești conectat prin fir) ți se va schimba adresa de IP, iar acestea se rotesc în mod aleatoriu între abonații unui furnizor de internet.

Citeste si:  Pittsburgh Penguins câștigă pentru a doua oară consecutiv Stanley Cup

Evită să joci sume mari pe competiții obscure

Dacă vei tu joci de regulă mize de 10-20 de RON și dintr-o dată mizezi 100 RON pe o partidă din Kenya, din liga a 5-a din Germania sau Liga 2 din România riști să fi limitat imediat. Același lucru se întâmplă și dacă îți deschizi un cont nou la o agenție de pariuri online și pariezi din prima o sumă mare (sau chiar limita maximă admisă de operator pentru acel pronostic). Pur și simplu vei fi cotat ca fiind un potențial pion al mafiei pariurilor.

Încearcă să ai o plajă constantă de mize și să pariezi sume rotunde

Cei care fac Arbitrage pariază de regulă sume foarte exacte, rezultate de pe urma calculelor pentru Arbitrage. Este vorba de sume cu zecimale, precum 189.52 RON; Problema este că dacă în acel moment exista și o posibilitate de a face un pariu sigur în piața de pariuri online, contul tău va fi marcat și tu vei fi limitat pentru că ai fost catalogat ca fiind practicant de Arbitrage. Încearcă să-ți rotunjești așadar sumele și să încerci să pariezi constant cam aceleași sume de bani ca să nu fi limitat.

În concluzie, fă bine și citește regulamentul casei de pariuri de la cap la coadă. Făcând acest lucru măcar odată în viață, vei afla niște lucruri noi și cel mai probabil vei învăța cum să te ferești de anumite probleme. Nu în ultimul rând, aplică bunul simți și nu încerca să speculezi greșelile sau întârzierile operatorilor și joacă fairplay!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*