Carlos Alcaraz, care se confruntă cu șase săptămâni de accidentare, va rata finala ATP și Cupa Davis

Sezonul s-a încheiat pentru Carlos Alcaraz, după ce acesta a confirmat că se va confrunta cu șase săptămâni pe margine după ce a suferit o accidentare la stomac. Campionul de la US Open din 2022 a confirmat că va rata Cupa Davis și finala ATP, concentrându-se acum către sezonul 2023. El va căuta să revină puternic și să facă o bună impresie în deschiderea Grand Slam-ului anului din Australia.

Adolescentul spaniol, care a câștigat primul său Grand Slam cu victoria la US Open anul acesta, a fost forțat să iasă din întâlnirea cu Holger Rune la Masters de la Paris.

Scriind pe Twitter, Alcaraz a spus: „După retragerea mea de ieri și după ce am fost evaluat de echipa mea medicală, dr. Juanjo Lopez și Juanjo Moreno, din păcate, acesta este rezultatul accidentării mele: o ruptură de mușchi oblic intern în peretele abdominal stâng, cu un timp estimat de recuperare de șase săptămâni.”

Citeste si:  Pedro de la Roma la Lazio, prima afacere din ultimii 40 de ani între cele două cluburi din capitală

„Din păcate, nu voi ajunge în finala ATP sau în finala Cupei Davis”, a spus Alcaraz. „Este greu și dureros pentru mine să ratez aceste două evenimente, care sunt atât de importante pentru mine, dar tot ce pot face este să fiu pozitiv și să mă concentrez pe recuperarea mea.